ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Φεστιβάλ Βενετίας: Step by step πώς θα πετύχεις το all time classic μακιγιάζ της Barbara Palvin

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Tο Φεστιβάλ Βενετίας ξεκίνησε- παρηγοριά στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου και οι πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί  είχαν όλο το glam που λαχταρούσαμε να δούμε. Η Κέλλυ- aka fashion editor- λάτρεψε την Iman με αυτό το εκπληκτικό Maison Valentino φλοράλ overcoat με φτερά, ενώ από το beauty μικροσκόπιό μας την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ δε γινόταν να μην ξεχωρίσουμε το makeup look της Barbara Palvin, δια χειρός της makeup artist Linda Cantello.

Δες ακόμη: Φεστιβάλ Βενετίας – Κόκκινο Χαλί: Το “drama” της Iman, το glam της Catherine Deneuve και το ”άγαλμα” Candice Swanepoel

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret και πρόσωπο του οίκου Armani Beauty- που είναι ο βασικός χορηγός του 76ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου- επίλεξε ένα all time classic μακιγιάζ, τονίζοντας τα μάτια της με ένα ελαφρύ smokey eye και μία nude απόχρωση στα χείλη, ιδανικά για κάθε επίσημη περίσταση.

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Και επειδή πολύ μας άρεσε το look της, μοιραζόμαστε μαζί σου τα τρία βήματα για να το πετύχεις.

Πρώτο βήμα: Επιδερμίδα

 

Αρχικά, ενυδάτωσε την επιδερμίδα της με το Prima Glow-On Moisturizing Balm και στη συνέχεια εφάρμοσε το Power Fabric Concealer, το Power Fabric Foundation και το νέο Nude A-contour στην απόχρωση #20.

Δεύτερο βήμα: Μάτια

 

Στα μάτια, για να δημιουργηθεί το απαλό smoky eye look, χρησιμοποιήθηκε το μαύρο μολύβι Smooth Silk Eye Pencil στην απόχρωση #3, σκιές από την Eyes to Kill Eye Quattro παλέτα και η μονή σκιά Eyes to Kill Stellar στην απόχρωση Midnight. Τα μάτια τονίστηκαν με τη μάσκαρα  Eyes To Kill Classic Mascara ενώ τα φρύδια με το Eye & Brow Maestro.

Τρίτο βήμα: Χείλη

 

Στα χείλη επιλέχθηκε μία nude απόχρωση που έδινε ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Πιο συγεκριμένα, επιλέχθηκε το Lip Maestro στην απόχρωση desert.

 

Κεντρική Φωτογραφία:  Arthur Mola/Invision/AP