CHARLIZE THERON

Τα 2 βήματα που έκαναν πιο εντυπωσιακές τις βλεφαρίδες της Charlize Theron στην τελευταία της εμφάνιση

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Την εμφάνιση της Charlize Theron στα Big Screen Achievement Awards του CinemaCon την ερωτευτήκαμε για δύο λόγους: Ο πρώτος ενδυματολογικός και ο δεύτερος- όπως πολύ σωστά θα φαντάζεσαι- «μπιουτικός». Γιατί δεν ήταν μόνο το υπέρκομψο Alexander McQueen φόρεμά της που κολάκευε τη σιλουέτα της και συνδύαζε το chic με το πιο rock στοιχείο,  ήταν και το δροσερό-χωρίς ίχνος υπερβολής- μακιγιάζ της που ταίριαζε άψογα στην περίσταση.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Και αν με ρωτάς προσωπικά, αυτό είναι και το μεγαλύτερο #makeupchallenge σε όλες αυτές, τις πιο επίσημες περιστάσεις που καλείται μία γυναίκα να δώσει το παρών. Να είναι κομψή χωρίς καμία δόση υπερβολής (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που «επιβάλλεται»).

Το makeup look της Charlize επιμελήθηκε η Γαλλίδα makeup artist, Sabrina Bedrani και εμείς βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το look, μέσα σε αυτά και το κόλπο που έκανε τις βλεφαρίδες της ακόμη πιο εντυπωσιακές.

 

«Η Charlize φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα και τράβηξε όλα τα μαλλιά της πίσω, οπότε θέλησα να δώσω έμφαση στα μάτια της με μία πινελιά χρώματος, ώστε να φωτίσω ολόκληρο το πρόσωπο, διατηρώντας το παράλληλα φρέσκο και λαμπερό. Αρχικά προετοίμασα το δέρμα με το Dior Capture Youth New Skin Effect Enzyme Solution Age-Delay Resurfacing Water και στη συνέχεια με τα Dior Capture Dreamskin και τη Prestige La Crème. Έπειτα με το Dior Forever Skin Glow και το Diorskin Forever Undercover Concealer (στην απόχρωση 020 LIGHT BEIGE) δημιούργησα ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Στα μάτια χρησιμοποίησα την Dior 5 Couleurs Dior στην απόχρωση #087 Volcanic. Εφάρμοσα τη μεσαία πορτοκαλί απόχρωση ως βάση σε ολόκληρο το βλέφαρο καθώς και στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων και την καφέ- χάλκινη απόχρωση στην εξωτερική γωνία και στην πτυχή των ματιών. Με το Diorshow On Stage Liner #091 Matte Black σχημάτισα μία γραμμή κατά μήκος της άνω γραμμής των βλεφαρίδων και για να δώσω ακόμη μεγαλύτερη ένταση στις βλεφαρίδες χρησιμοποίησα αρχικά το Diorshow Maximizer 3D και έπειτα Diorshow Mascara #090 Pro Black. Last but not least, στα χείλη ήθελα να χαρίσω στα χείλη της μια ωραία, απαλή πινελιά χρώματος, γι ‘ αυτό επέλεξα να απλώσω το Rouge Dior Ultra Rouge στην απόχρωση #777 Ultra Star» είπε χαρακτηριστικά η makeup artist.

Τι κρατάμε εμείς; Το beauty tip να απλώνουμε πρώτα primer στις βλεφαρίδες μας (που τις προστατεύει, ενώ ταυτόχρονα «αιχμαλωτίζει» ακόμη και τα πιο μικρά τριχάκια) και μετά τη μάσκαρα προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP