CHANEL

Έχουμε εθιστεί με αυτή την κρέμα χεριών

Η κρέμα χεριών είναι αναμφισβήτητα μέσα στα 5 must have της τσάντας μας ανεξάρτητα από την εποχή και τον καιρό (ok το χειμώνα την αγαπάμε λίγο περισσότερο). Γιατί μην ξεχνάς πως τα χέρια μας είναι τα πρώτα που «αντιδρούν» και ταλαιπωρούνται στις αλλαγές του καιρού αλλά και στις δουλειές του σπιτιού (πόσο μάλλον όταν έρχονται σε επαφή με τα απορρυπαντικά ή τα καθαριστικά προϊόντα) και μαρτυρούν φυσικά την ηλικία μας- πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε, αν μας ρωτάς.

Από τις αγαπημένες μου αυτή την περίοδο, η νέα κρέμα χεριών του οίκου Chanel, La Crème Main Texture Riche που είναι εμπνευσμένη  από την κρέμα χεριών που δημιούργησε η Mademoiselle Chanel το 1927 και μας συστήνεται με πιο πλούσια και βελούδινη υφή, ιδανική αν έχεις ξηρά και ευαίσθητα χέρια.

Από το βολικό-μοναδικό σχήμα της που θυμίζει βότσαλο και αγκαλιάζεται μέσα στην παλάμη του χεριού, μέχρι την προηγμένη φόρμουλά της που προστατεύει τα χέρια από τον αέρα και τις εξωτερικές επιθέσεις έως και 8 ώρες, αλλά και το ντελικάτο φλοράλ άρωμά της, αυτή η κρέμα χεριών έκανε τη διαφορά σε ό,τι είχαμε χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής. Αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα των χεριών μένει απαλή, ενυδατωμένη και φωτεινή, μιας και σύμφωνα με έρευνες μειώνει την εμφάνιση σκούρων κηλίδων στα χέρια κατά 12%.

Plus: Απορροφάται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.