BELLA HADID

Δείξε πιο ξεκούραστη σε 1 λεπτό με το κόλπο της Bella Hadid

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλές. Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο, Λος Άντζελες. Πολλές φορές ένα 24ωρο δεν είναι αρκετό για τη Bella Hadid, που έχει να φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών, για καμπάνιες, να περπατήσει στην πασαρέλα, να δώσει το παρών σε διάφορα κοσμικά events, partys, δεξιώσεις. Η κούραση μεγάλη για το supermodel που περνάει ομολογουμένως τη μισή του ζωή στο αεροπλάνο με τα σημάδια της ταλαιπωρίας να διαγράφονται έντονα. ΑΛΛΑ. Η Bella έχει τον τρόπο της να δείχνει ξεκούραστη και να κάνει την επιδερμίδα της να λάμπει ξανά.

Και ο τρόπος της είναι πιο εύκολος, πιο γρήγορος και πιο ανέξοδος απ’ ό,τι περιμένεις να ακούσεις και πολύ μας αρέσει, μιας και το μυστικό της κρύβεται στην κατάψυξη.

Δες ακόμη: Ενυδατική κρέμα: Ο σωστός τρόπος να την απλώνεις στο πρόσωπό σου

Τι κάνει η Bella;

Όπως αποκάλυψε ο makeup artist Sam Visser, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της σε φωτογράφιση που είχε πρόσφατα, προετοίμασε την επιδερμίδα της περνώντας ένα παγάκι σε όλο το πρόσωπό της, ώστε να την αναζωογονήσει και να τη φωτίσει, μειώνοντας παράλληλα  τη φλεγμονή και το πρήξιμο.

Παράλληλα, ο Visser εξήγησε πως χρησιμοποιεί γενικά τον πάγο κάνοντας μασάζ σε όλο το πρόσωπο για ένα πιο σμιλευμένο αποτέλεσμα, προκειμένου να τελειοποιήσει ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου. Παρόλο που η Bella δεν έχει ανάγκη από σμίλευση, πέρασε τα παγάκια περιμετρικά του σαγονιού, ψηλά στα ζυγωματικά αλλά και γύρω από τα μάτια. Μία καλή εναλλακτική λύση για να μειώσεις το πρήξιμο και να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο, όπως λέει και ο ίδιος είναι το face roller (extra tip αφού πρωτά τα βυθίσεις σε παγωμένο νερο).

Για να πετύχει ένα ακόμη πιο λαμπερό και διάφανο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα της Bella, ο Visser ανέμειξε μία μικρή ποσότητα foundation με ένα πολύ ελαφρύ primer και στη συνέχεια πρόσθεσε λίγη λάμψη με την Dior’s Diorskin Nude Luminizer Shimmering Glow Powder στο περίγραμμα του περίγραμμα του προσώπου.

«Το πέρασμα με τον πάγο σε όλο το πρόσωπο είναι βασικό βήμα στην προετοιμασία του μακιγιάζ καθώς μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ λιγότερη κάλυψη στο δέρμα, το οποίο είναι ήδη αναζωογονημένο και λαμπερό» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP