CLINIQUE

Mοιράζομαι σημαίνει λάμπω έτσι απλά

Η κάθε μοιρασιά σημαίνει στην άκρη το εγώ. Κι είμαστε εμείς. Εμείς κι όσα σχεδιάζουμε μαζί. Ο ένας για τον άλλον. Εμείς κι οι κοινοί στόχοι μας. Οι στιγμές που περνάμε μαζί. Εμείς και τα μπιουτομυστικά μας. Όλες κάτι έχουμε να μοιραστούμε. Ας το κάνουμε.

 

Είναι όμορφη η μοιρασιά φίλη μου. Είναι ένα ανήσυχο και γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ξέρει πώς να επιλέγει το σωστό μεικαπ για την επιδερμίδα και τις ανάγκες της, ξέρει με ποια σειρά βάζει τα προϊόντα περιποίησης και γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι η καλή ενυδάτωση είναι το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς.

 

Κι είναι ωραίο να την έχεις κολλητάρι σου στην καθημερινότητα. Είναι ωραίο να περιμένεις ότι έχεις δίπλα σου κάποιον που μπορείς να μοιραστείς την όποια σκέψη, τρέλα, αφηρημάδα και διάθεση. Είναι ωραία να μοιράζεσαι μυστικά για σούπερ λαμπερή επιδερμίδα και λέξεις που φωτίζουν το πρόσωπό σου. Γιατί καμία άνοιξη δεν έρχεται από μόνη της. Είναι ακόμη πιο ωραίο να μοιράζεσαι παιχνίδια του μυαλού, χρόνο και όνειρα. Είναι μαγεία να μοιράζεσαι αγάπη, σκόρπιες λέξεις και συναισθήματα. Κι είναι όμορφο να μοιράζεσαι μουσικές και ταινίες και βιβλία και ιδέες.

 

«Έχει μια τρομερή υπερηφάνεια και αρχοντιά το να μοιράζεσαι», μου έλεγε ο μπαμπάς μου όταν ήμουν μικρή, και τον παρατηρούσα να μοιράζεται με τη μαμά μου ματιές, αλλά και λόγια. Κι εδώ μαζί μοιραζόμαστε πολλά πια…

 

πι.ες: Το νου σου να μοιράζεσαι, γιατί όταν μπορείς να μοιραστείς μπορείς και να λάμψεις έτσι απλά.

 

εις το επανιδείν