ARIANA GRANDE

Η Ariana Grande υιοθέτησε ίσως το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Πριν λίγες μέρες παραδέχτηκε δημοσίως στο Twitter, απαντώντας στη φίλη της, Camila Cabello, πως το signature ponytail της μόνο ευχάριστο δεν της είναι. «Πονάω πάντα αλλά δε με νοιάζει καθόλου» είχε γράψει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια. Οι μέρες πέρασαν και η Ariana Grande φαίνεται να το ξανασκέφτηκε ή για την ακρίβεια να το σκέφτηκε τόσο πολύ που αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν, να κόψει αρκετά τα μαλλιά της, υιοθετώντας ίσως το πιο hot κούρεμα της σεζόν.

Χωρίς καμία προειδοποίηση, λοιπόν,  ανέβασε χθες μία selfie της από το αμάξι έχοντας το νέο της hairlook. Τη θέση των μακριών καστανόξανθων μαλλιών της είχε πάρει ένα μακρύ καρέ, μέχρι τους ώμους, σε μία πιο χάλκινη καστανή απόχρωση.

 

Κι όπως πολύ σωστά θα κατάλαβες, μια τέτοια κίνηση μόνο πανικό θα μπορούσε να προκαλέσει στους απανταχού Arianators, οι οποίοι είδαν την αγαπημένη τους star χωρίς τα μακριά πλούσια μαλλιά της και τη χαρακτηριστική ψηλή κοτσίδα της. «Το ponytail (πάει). Αλλά είναι και πάλι λαμπερή», είπε ένας από αυτούς και πολλοί συμφώνησαν.

Κι αν μας ρωτάς, καιρός ήταν να κάνει μία τέτοια αλλαγή στα μαλλιά της! Θα δυναμώσουν κιόλας και φυσικά δεν θα πονάει.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP