Η δήλωση της Ariana Grande για την εμβληματική κοτσίδα της

Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος; Η Ariana Grande σίγουρα ψηφίζει το δεύτερο.

Το signature ponytail της έχει ταυτιστεί όσο τίποτε άλλο με το όνομά της. Ο λόγος για την Ariana Grande και την επική- χαρακτηριστική ψηλή κοτσίδα της που αγαπά και αγαπάμε και εμείς μαζί της, ως γνήσια ponytail girls. Σπάνια τη βλέπουμε χωρίς αυτή σε σημείο που όταν τη δούμε με τα μαλλιά λυτά στους ώμους, ανησυχούμε μήπως της συμβαίνει κάτι σοβαρό. Και όπως καταλαβαίνεις, όταν βλέπεις μία τέτοια σχέση αγάπης χρόνων, δεν θέλεις ή δεν μπορείς να πιστέψεις ότι κάτι πάει στραβά.

Και όπου στραβά σημείωσε, την απάντηση που έδωσε η ίδια στη φίλη της Camila Cabello στο Twitter.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν η Camila αποφάσισε να υιοθετήσει το signature ponytail της Ariana με το αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου ευχάριστο για τα μαλλιά της. «Μόλις έπιασα για πρώτη φορά τα μαλλιά μου σε μια τόσο ψηλή κοτσίδα και κυριολεκτικά αισθάνομαι να με τραβάει ο εγκέφαλός μου. Πώς το κάνεις αυτό @ArianaGrande;» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter με την Ariana να απαντά: «Είναι επειδή έχεις μαλλιά και προφανώς θα αισθάνεσαι κάποιο πόνο. Αστειεύομαι. Πονάω πάντα αλλά δε με νοιάζει καθόλου».

Μάλιστα, η Camila πόνεσε τόσο πολύ, που ανέβασε στη συνέχεια μία φωτογραφία κρατώντας το κεφάλι της. «Έπρεπε να το λύσω αμέσως» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Και σε αυτό το σημείο η απορία μας είναι μία. Αφού πονάς ρε Ariana μας, γιατί συνεχίζεις να πιάνεις τα μαλλιά σου; Ariana αν μας ακούς θα σ' αγαπάμε και χωρίς ponytail. Μπορείς να βάλεις κι ένα scrunchie.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Rich Fury/Invision/AP

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ