ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Κεφάλαιο Αποτρίχωση: 2 τρόποι για να διαρκεί περισσότερο

Βρισκόμαστε στην κορύφωση της #bikiniseason και η επιχείριση αποτρίχωση είναι αυτή που στοιχειώνει τις μέρες και τις ώρες μας στο νησί ή όπου. Αν έχεις κάνει αποτρίχωση laser, αυτό το άρθρο ίσως να μη σε αφορά. Αν πάλι δηλώνεις fan των πιο παραδοσιακών μεθόδων (βλέπε ξυραφάκι ή κερί) τα παρακάτω δύο tips, ενόψει διακοπών, θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Κράτα σημειώσεις. 

 

Απολέπιση

 

Η απολέπιση μεταξύ των αποτριχώσεων κρατάει την επιδερμίδα πιο απαλή, μιας και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνειά της και παγιδεύουν τους θύλακες των τριχών, προκαλώντας ακόμη και μικρά σπυράκια. Plus: Με αυτόν τον τρόπο, αποκαλύπτονται ακόμη και οι μικροσκοπικές τριχούλες που πολλές φορές εμφανίζονται ακόμη και μία μέρα μετά την αποτρίχωση, κάνοντας το αποτέλεσμά της τελειότερο και με μεγαλύτερη διάρκεια. Πότε να κάνεις; Τρεις μέρες μετά την αποτρίχωση μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις απολέπιση και φυσικά μία μέρα πριν, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλη την επιδερμίδα του σώματός σου.

Ενυδάτωση

 

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμάς τη δύναμη της ενυδάτωσης και σε αυτό το κομμάτι της beauty ρουτίνας σου. Διατηρώντας την επιδερμίδα σου καλά ενυδατωμένη βοηθάς τις τρίχες να μεγαλώνουν και να γίνονται πιο απαλές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να καθυστερήσεις το επόμενο ραντεβού σου για αποτρίχωση.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!