BEAUTY

Αυτές οι πούδρες συνδυάζουν αντηλιακή προστασία και κάλυψη

Γενικά, οι πουδρέ υφές δεν ήταν από τις αγαπημένες μου, πόσο μάλλον, το καλοκαίρι #vivianestalking. Ίσως γιατί έκανα εικόνα στο μυαλό μου τη στιγμή που στους 40+ βαθμούς Κελσίου αντηλιακό, foundation, πούδρα και concealer έλιωναν, σχηματίζοντας ένα στρώμα λάσπης πάνω στο πρόσωπό μου. Όλα αυτά πριν αποφασίσω να δοκιμάσω και να δώσω μια ευκαιρία στις αντηλιακές πούδρες. Οι πρώτες απόπειρες έγιναν δειλά- δειλά και πολύ καχύποπτα, δεν σου κρύβω. Γιατί, πώς ήταν δυνατόν αυτές οι πούδρες να μην κολλάνε στο προσώπο; Να καλύπτουν τις ατέλειες αλλά και να προστατεύουν από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία; Να αποτρέπουν την εμφάνιση ανεπιθύμητης γυαλάδας και λιπαρότητας; Και κάπως έτσι, γεννήθηκε μία σχέση αγάπης και είμαι εδώ για να σου προτείνω τις αγαπημένες μου/μας.

Διάβασε κι αυτό: Το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις με το αντηλιακό σου

Shiseido  Sports BB Compact SPF 50+

Ιδανική για καθημερινή χρήση ή για touch-ups πριν, κατά τη διάρκεια ή ακόμα και μετά από έντονη προπόνηση, η BB compact με μοναδική κρεμώδη υφή, εφαρμόζεται απαλά, σε απόλυτη αρμονία με την επιδερμίδα και χαρίζει ομοιόμορφη υφή και λεπτό, αόρατο φινίρισμα. Παρά την ελαφριά σύνθεσή της, εμπλουτίζεται με αντηλιακό φίλτρο SPF50+, καθώς και όμοιες τεχνολογίες με την BB Cream: Quick Dry Τechnology για να διασκορπίσει την εφίδρωση πριν καν ακόμα αρχίσει να γίνεται ορατή και Wetforce Τechnology, η οποία θωρακίζει την υγρασία για να ενισχύσει το προαστατευτικό φιλμ της επιδερμίδας.

Carroten Compact Powder SPF 30

Με SPF30 και UV προστασία προσφέρει τις ιδιότητες make up σε μορφή compact powder. To προηγμένο σύστημα προστασίας προφυλάσσει από τα ηλιακά εγκαύματα και μακροχρόνιες βλάβες της επιδερμίδας. Φυσικό, ανάλαφρο, ματ αποτέλεσμα, που διαρκεί.

Bioderma Photoderm MAX Compact teinté claire SPF 50+

Ο συνδυασμός των ορυκτών φίλτρων κατά των ακτίνων UVA/UVB εξασφαλίζει βέλτιστη προστασία από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου (ηλιακά εγκαύματα, δυσανεκτικότητα στον ήλιο, κλπ.) και άριστη ανεκτικότητα από την επιδερμίδα. Παράλληλα, καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του δέρματος και εμποδίζει την εμφάνιση των κηλίδων και προσφέρει ομοιογένεια στην επιδερμίδα και μειώνει τις ατέλειες προσφέροντας αμέσως υγιή λάμψη. Έχει πολύ απαλή και καθόλου λιπαρή υφή που δεν κολλάει, εφαρμόζεται εύκολα, προσφέροντας τελείωμα πούδρας.

Lancaster 365 Sun Compact SPF 30

Προσφέρει ομοιομορφία, λάμψη και ηλιοκαμένη εμφάνιση στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την προστατεύει  από τις ακτίνες του ήλιου. Η επιδερμίδα έχει λιγότερες ατέλειες, ενώ χάρη στη μη λιπαρή υφή της απλώνεται τέλεια αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα. Είναι ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα.

Radiant Photo Ageing Protection Compact Powder SPF 30

Χάρη στον συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και της βιο κεραμικής ασπίδας προστατεύει την επιδερμίδα από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία (IR – UVA – UVB), ενώ παράλληλα, ητεχνολογία lipids membrane protection, αποτρέπει από την ξηροδερμία και καταπολέμα τις ρυτίδες, τις σκούρες κηλίδες και τις πανάδες, δίνοντας τέλεια ματ κάλυψη όλη μέρα. Plus: Είναι πολύ ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα.

Youth Lab. Oil Free Compact Cream SPF 50 medium color

Προσφέρει ισχυρή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία, ενώ παράλληλα, η μη λιπαρή σύνθεσή του προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Ακόμη, ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων του δέρματος, χαρίζοντας ματ και ομοιόμορφη όψη που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για πολλές ώρες.

Avene Compact Teinte SPF50

Χωρίς χημικά φίλτρα και άρωμα προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και κάλυψη μακιγιάζ στην επιδερμίδα του προσώπου. Είναι ανθεκτική στο νερό, προσφέροντας ομοιόμορφη κάλυψη.

 

Extra Tip: Με στεγνό ή ελαφρώς βρεγμένο σφουγγαράκι άπλωσέ την ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο, από το κέντρο προς τα έξω, πριν εκτεθείς στον ήλιο. Επανάλαβε τακτικά, ειδικά μετά το κολύμπι, το σκούπισμα και την εφίδρωση.