JENNIFER ANISTON

Το μοναδικό πράγμα που κάνει η Jennifer Aniston πριν βάψει τα μαλλιά της

Richard Shotwell/Invision/AP

Δεν θα κουραστούμε να λέμε (και να γράφουμε) πως η Jennifer Aniston ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουμε τα μαλλιά τους. Είναι λαμπερά, υγιή και συνήθως με αυτούς τους χαλαρούς κυματισμούς που ουκ ολίγες φορές έχουμε ζηλέψει σαν τρελές. Σίγουρα, σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην πάντα άψογη εμφάνισή τους έχει ο hairstylist και προσωπικός της φίλος, Chris McMillan που εδώ και χρόνια τα φροντίζει.

 

Αυτή τη φορά, η Jennifer φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του InStyle (τεύχος Σεπτεμβρίου) και ο Chris ήταν εκεί για να φρεσκάρει τη ρίζα της, να προσθέσει λίγη ακόμη λάμψη στις άκρες των μαλλιών της και φυσικά να πετύχει τα signature beach waves της. Εκεί, μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της μαζί του, αποκαλύπτοντας πoιο είναι το μόνο πράγμα που κάνει πριν βρεθεί μαζί του για να βάψει τα μαλλιά της.

 

«Η σχέση μας με τον Chris είναι σαν του ‘ηλίθιου και του πανηλίθιου’. Πριν από κάθε φωτογράφιση ή event, βρισκόμαστε και ανταλλάσσουμε φωτογραφίες για να εμπνευστούμε,  μέχρι να καταλήξουμε σε συμφωνία για το τελικό look».

 

Κεντρική Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP