ΜΑΛΛΙΑ

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα πετύχεις τα beach waves της Jennifer Aniston

Αν είσαι πιστή αναγνώστρια του Ladylike εκτός από τη συμπάθεια μάς για τη Jennifer Aniston θα γνωρίζεις τη λατρεία μας για τα μαλλιά της.  Είναι μέσα στο top 5 των #hairgoals μας, μιας και έχει καταφέρει να δείχνουν υγιή και λαμπερά, όπου κι αν βρεθεί. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο red carpet, αλλά και σε όλες αυτές τις φορές που την έχει «συλλάβει» ο φακός των παπαράτσι.

Αγαπημένο της χτένισμα (και δικό μας ιδιαίτερα αυτή την περίοδο); Τα beach waves, φυσικά, που σύμφωνα με τον προσωπικό της φίλο και hairstylist Chris McMillian, μπορείς να τα πετύχεις ακόμη και μόνη σου στο σπίτι.

Πώς; Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram από το backstage της φωτογράφισης της ηθοποιού για το εξώφυλλο του  InStyle, o Chris αποκάλυψε πως το μυστικό για να πετύχει αυτό το φυσικό wavy εφέ στα μαλλιά της, κρύβεται πίσω από το συνδυασμό τριών κινήσεων.

 

Σημείωνε λοιπόν:

Αρχικά εφάρμοσε ομοιόμορφα τον κρεμώδη αφρό φορμαρίσματος Sebastian Professional Whipped Creme που χαρίζει ανάλαφρο όγκο και χαλαρούς κυματισμούς και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τη φυσούνα, στέγνωσε τα μαλλιά, προσδίδοντάς τους κίνηση και ζωντάνια. Τέλος, ολοκλήρωσε το look απλώνοντας  με τα χέρια του λίγη πομάδα (συγκεκριμένα χρησιμοποίησε τη Murray’s Pomade) για περισσότερη υφή και λάμψη. (Και τα δύο προϊόντα μπορείς να τα βρεις στην Ελλάδα).

 

Τώρα ξέρεις τον τρόπο!

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/mrchrismcmillan