BEAUTY

Τη Julia Roberts με ροζ μαλλιά την έχεις δει;

Photo by Danny Moloshok/Invision/AP

Σίγουρα στο άκουσμα της είδησης πως η Julia Roberts άλλαξε τα μαλλιά της, το μυαλό των περισσότερων από εμάς δεν θα πήγαινε σε αποχρώσεις πέρα από τις κλασικές (βλέπε καστανό, χάλκινο ξανθό ή highlights) ή αντίστοιχα σε κουρέματα πολύ extreme (όπως το pixie look). Θέλεις οτι την έχουμε συνηθίσει με τα καστανόξανθα μακριά μαλλιά της, θέλεις οτι δεν κάνει συχνά αλλαγές στο hairlook της και η εικόνα της Julia στο μυαλό μας παραμένει αυτή.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

 

Αυτή τη φορά βέβαια, η ηθοποιός είπε να κάνει τη διαφορά και να βάψει τα μαλλιά της ροζ. Μάλιστα το ντεμπούτο της με τη νέα της απόχρωση το έκανε εμφανιζόμενη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, αφήνοντας άφωνους του πάντες. Take a look!

Κι όσο κι αν είχαμε τις αμφιβολίες μας, αυτή η παλ ανοιχτή ροζ απόχρωση στα μαλλιά της ταίριαξε τέ-λει-α με την επιδερμίδα της σε σημείο που δεν σου κρύβω τη ζηλέψαμε. Βέβαια, μετά από λίγο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως απλώς πρόκειται για μία ημιμόνιμη βαφή που υιοθέτησε παίζοντας με τα παιδιά της στο πλαίσιο του Halloween. Πάντως, εμείς μία φορά μπήκαμε σε σκέψη να τα βάψουμε ροζ. Εσένα πώς σου φαίνεται αυτή η αλλαγή;

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Danny Moloshok/Invision/AP