ΑΡΩΜΑ

Ξέρουμε πώς μυρίζει ο Ryan Reynolds

Για τον Ryan Reynolds δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ταλαντούχος ηθοποιός, μαζί με την Blake Lively αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Hollywood και χωρίς αυτήν είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της κινηματογραφικής βιομηχανίας, που αν μη τι άλλο θα ήθελες να ξέρεις τι κάνει καθημερινά και πώς μυρίζει. Για το πρώτο (aka καθημερινότητα) δεν έχουμε πλήρη εικόνα, για το δεύτερο (aka άρωμα) θα σου πούμε πως πριν λίγες μέρες έφτασε στο mail μας η είδηση πως ο οίκος ομορφιάς Giorgio Armani Beauty ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Ryan, ως το νέο πρόσωπο των αρωμάτων Armani Code. Σημείωσε εδώ πως από το 2004, το Armani Code είναι η σύγχρονη ενσάρκωση της αυτοπεποίθησης και της προσωπικότητας ενός άντρα που γνωρίζει τέλεια τη τέχνη της αποπλάνησης και βρίσκεται στο top10 των αντρικών αρωμάτων παγκοσμίως.

 

«Με τη σύγχρονη και γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητά του, ο Ryan Reynolds ενσαρκώνει τέλεια την αποπλάνηση του άνδρα Armani Code: Ένας άνδρας χαρισματικός, αυθεντικός, με αβίαστο στυλ και τη σωστή δόση ειρωνείας», αναφέρει ο κος Giorgio Armani.

 

Η πρώτη καμπάνια που θα πρωταγωνιστήσει ο Ryan Reynolds θα είναι για το νέο αντρικό άρωμα Armani Code Absolu, το οποίο θα είναι διαθέσιμο τον επόμενο μήνα στην ελληνική αγορά. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Reed Morano, νικητή βραβείου Emmy για τη σειρά «The Handmaid’s Tale» και ο ίδιος φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο Matthew Brookes. Η νέα καμπάνια Armani Code, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Καναδός ηθοποιός και παραγωγός, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Φεβρουάριο του 2019.

«Το άρωμα είναι ένα από τα πιο ισχυρά είδη μνήμης. Όταν ήμουν παιδί, ο μπαμπάς μου φορούσε μια κολόνια που δεν θα φύγει ποτέ από τις αναμνήσεις μου, τόσο για θετικούς όσο και για αρνητικούς λόγους». Όσο για το τι του αρέσει περισσότερο σε ένα άρωμα, ο Ryan απαντά: « Τα αρώματα μπορούν να φέρουν αμέσως στο νου μας μία παιδική μνήμη, μια σχέση, μία στιγμή στη ζωή μας. Να μας μεταφέρουν πίσω, σε στιγμές μεγάλων μεταβάσεων, σε στιγμές καθόλη τη διάρκεια της ζωής μας. Είναι μέρος της ψυχής μας» και εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.