JENNIFER LAWRENCE

Η Jennifer Lawrence ξέρει τι μυρωδιά έχει η χαρά

Στις αρχές του καλοκαιριού σου μεταφέραμε την είδηση πως Jennifer Lawrence θα είναι το πρόσωπο του νέου γυναικείου αρώματος του Dior, ενός αρώματος που δημιουργήθηκε από το François Demachy, το δημιουργό αρωμάτων Dior και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής αρωμάτων για το γαλλικό οίκο. Ο καιρός πέρασε και ήρθε στιγμή που μπορούμε να απολαύσουμε την ηθοποιό στη νέα, φανταστική καμπάνια του οίκου, αλλά και να σου μεταφέρουμε κάθε λεπτομέρεια του νέου αρώματος, Joy by Dior, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες (αν είσαι συντονισμένη στο Instagram του Ladylike, θα πήρες μία πρώτη γεύση).

 

Αυθεντική, γεμάτη ενέργεια και διάθεση για ζωή,  η χολιγουντιανή ηθοποιός «ντύνει» με την προσωπικότητά της το νέο άρωμα του οίκου Dior, εκπληρώνοντας το όραμά του να  κάνει τις γυναίκες πιο ευτυχισμένες. Το Joy, λοιπόν, είναι ακριβώς αυτό. Ο απόγονος της εμβληματικής υπόσχεσης του Christian Dior να ενσαρκώσει τη χαρά, δίνοντας μια νέα ερμηνεία της αγάπης για ζωή, μια ανείπωτη ιστορία, μια προσωπική έκφραση του καθενός και ένα δώρο στις γυναίκες. Είναι ένα άρωμα που εκφράζει τη χαρά, τυλίγεται απαλά στο δέρμα και σε ταξιδεύει μακριά με την ενέργειά του.

 

Άλλωστε, από το 1947 μέχρι και σήμερα, όλες οι δημιουργίες  Dior έχουν στόχο να εκπληρώνουν αυτήν την επιθυμία με θεαματική θηλυκότητα και ονειροπόλα πολυτέλεια. Πάτα play να δεις την καμπάνια:

 

Όσο για την καμπάνια, είναι σκηνοθετημένη από τον επί χρόνια συνεργάτη της Jennifer, αμερικανό σκηνοθέτη Francis Lawrence, που για την ιστορία είχε επιμεληθεί τα μουσικά video clips της Beyonce, της Lady Gaga, της Britney Spears και της Shakira, ενώ είχε σκηνοθετήσει και την τριλογία “Hunger Games Saga” που πρωταγωνιστούσε ηθοποιός.