BEAUTY

5 serums με βιταμίνη C για την πιο λαμπερή επιδερμίδα

Ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι αρκεί για να μας τονώσει, να μας γεμίσει ενέργεια και να ξεκινήσει η μέρα μας με τον πιο υγιεινό τρόπο. (Αυτά τα ξέρεις ήδη από τη μαμά σου).

 

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην επιδερμίδα μας κάθε φορά που απλώνουμε ένα προϊόν ομορφιάς με βιταμίνη C! Γιατί, εκτός από απαραίτητο διατροφικό συστατικό και εξαιρετική αντιοξειδωτική ουσία, η Βιταμίνη C είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην περιποίηση της επιδερμίδας μας. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές επιθέσεις, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, επαναφέρει την ελαστικότητα και τη χαμένη λάμψη ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ορατή και απτή βελτίωση της ποιότητας της υφής της επιδερμίδας.

 

Κάπως έτσι, οι οροί (aka serums) με βιταμίνη C αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας εκατομμυρίων γυναικών σε όλον τον κόσμο, μέσα σε αυτές πολλών διάσημων κυριών (Adriana Lima, Halle Berry κλο) και της δικής μας.  Πρακάτω τσέκαρε τους 5 αγαπημένους μας!

Korres, Άγριο Τριαντάφυλλο Serum Προσώπου και Ματιών

 

Ενισχυμένο με βιταμίνη C για λάμψη και αντιμετώπιση πρώτων ρυτίδων σε πρόσωπο και μάτια. Κι αυτό γιατί τόσο το λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς του Φαρμακείου Κορρές, όσο και ο συνδυασμός του με καθαρή βιταμίνη C, πολυσακχαρίτες baobab και υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στην αντιμετώπιση των σημαδιών πρόωρης γήρανσης, ενισχύει την ελαστικότητα και βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας, χαρίζοντας υγιή, νεανική όψη.

Skinceuticals C E Ferulic

 

Ένας επαναστατικός αντιοξειδωτικός συνδυασμός που παρέχει υψηλή προστασία απέναντι στους περιβαλλοντικούς παράγοντες φωτογήρανσης εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρώιμα σημάδια γήρανσης. Μειώνει ορατά τις ρυτίδες, συσφίγγει και αποκαθιστά τα λιπίδια στην επιδερμίδα, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις καθημερινά με το αντηλιακό σο  για αντιοξειδωτική & αντιγηραντική προστασία από μέσα & από έξω.

Vichy Liftactiv, Antioxidant and Anti-Fatigue Fresh Shot (serum προσώπου)

 

Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, αυτός ο ορός με 15% καθαρή βιταμίνη C και έναν ισχυρό συνδυασμό επιλεγμένων δραστικών συστατικών, δρα ενάντια στα σημάδια του χρόνου και της κούρασης, τονώνει και προστατεύει την επιδερμίδα, ενισχύει τη λάμψη της και την αντιοξειδωτική ικανότητα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Αποτέλεσμα; Πιο απαλή, λαμπερή και τονωμένη επιδερμίδα.

Kiehl’s  Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

 

Με νέα, βελτιωμένη σύνθεση αυξημένη σε περιεκτικότητα Βιταμίνης C και προσθέτοντας Υαλουρονικό Οξύ, ο νέος αντιγηραντικός ορός της Kiehl’s προσφέρει πιο γρήγορα αποτελέσματα (aka βελτιώνει ορατά τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες), προσφέροντας στην επιδερμίδα λάμψη και λείανση. Απορροφάται αμέσως, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα εσπεριδοειδών.

REN Radiance Perfection Serum

 

Σχεδιασμένος για πολλαπλές χρήσεις  βελτιώνει θεαματικά τον τόνο της επιδερμίδα, χαρίζοντάς της  ενέργεια, ζωντάνια, λάμψη και φωτεινότητα. Παράλληλα, η τακτική χρήση βοηθάει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της φωτογήρανσης και της υπέρχρωσης.