ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

#ManiMonday: 7 μανικιούρ σε baby pink αποχρώσεις

Instagram/nailtherapy.co/

Την άνοιξη, εκτός από τα florals, τα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Ενώ το #ManiMonday της προηγούμενης εβδομάδας ήταν γεμάτο λουλούδια, στο σημερινό θέμα βάζουμε το ροζ και πιο συγκεκριμένα το baby pink στο επίκεντρο του μανικιούρ μας.

Εκτός από αγαπημένη επιλογή στο μακιγιάζ πολλών celebrities στο κόκκινο χαλί, influencers στο Instagram και οίκων Μόδας για τη φετινή άνοιξη, οι απαλοί baby pink τόνοι στο μανικιούρ μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξίσου απίστευτα κομψό αποτέλεσμα, κολακεύοντας κάθε μήκος ή σχήμα νυχιών. Κι όπως καταλαβαίνεις, οι συνδυασμοί που μπορεί να κάνει κανείς είναι πραγματικά άπειροι. Ανάλογα με το πόσο extra ή διακριτικό θέλεις να είναι το αποτέλεσμα στα νύχια σου, εσύ αποφασίζεις το baby pink nail art που θα υιοθετήσεις.

Γι’ αυτόν τον λόγο, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τα παρακάτω μανικιούρ που έχουμε αποθηκεύσει από αγαπημένους λογαριασμούς στο Instagram, πόσο μάλλον αν έχεις αυτές τις μέρες ραντεβού για τα νύχια σου. Φυσικά, αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά, μην ξεχάσεις να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike, για να μας δείξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο.

7 υπέροχα baby pink μανικιούρ 

Glittery pink swirls: Αν θέλεις να δώσεις μία extra δόση λάμψης στο μανικιούρ σου, αυτό είναι ένα σχέδιο που συνδυάζει το baby pink με το glitter!

Ombre Pink: Για εσένα που λατρεύεις τα πιο διακριτικά nail art

Το glitter περίγραμμα στο baby pink γαλλικό μανικιούρ είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Διαφορετικά, μπορείς να «σπάσεις» τη baby pink μονοχρωμία με ένα χρυσό tip στις άκρες των νυχιών σου

Retro, pink nail art με έμπνευση από τα 70s

Τι θα έλεγες για ένα baby pink Yin–Yang;

Baby Pink+ Κόκκινο=L.F.E (και στα νύχια μας)