CELEBRITIES

Blake Lively: Σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της. Η γοητεία είναι κληρονομική

@2023 Charles Sykes/Invision/AP Images

Λίγο καιρό αφού απέκτησε το 4ο παιδί της με τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, η Blake Lively επέστρεψε δριμύτερη στις κοινωνικές υποχρεώσεις της ως celebrity. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν το κάλεσμα για τα εγκαίνια του καταστήματος Tiffany & Co. που άνοιξε ξανά στη Νέα Υόρκη στα τέλη του Απριλίου. Η Blake Lively δεν βρέθηκε μόνη της στο λαμπερό event, στο πλευρό της βρισκόταν η μητέρα της, Elaine Lively.

Αυτή είναι η τελευταία από τις αρκετές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η Blake Lively τον τελευταίο μήνα στη Νέα Υόρκη, όπως επισημαίνει το E!News. Η ηθοποιός είναι μητέρα 4 παιδιών, της 8 ετών James, της 6 ετών Inez, της 3 ετών Betty και ενός μικρού μωρού που ήρθε στη ζωή τους τον περασμένο Φεβρουάριο. Στην τελευταία αυτή εμφάνιση πόζαρε αγκαλιά με τη μητέρα της, Elaine και το πρώτο πράγμα που παρατηρείς στην φωτογραφία τους είναι η ομοιότητα μεταξύ των δύο γυναίκων. Μάτια, μύτη, χαμόγελο ένα σε δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Blake Lively @2023 Evan Agostini/Invision/AP Images

Η γοητεία είναι σίγουρα κληρονομική υπόθεση, όπως επίσης και το χιούμορ στην περίπτωση των Elaine και Blake Lively. Σε παλιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός που μαζί με τον συνάδελφο και σύζυγό της, Ryan Reynolds έχουν αποδειχτεί οι βασιλιάδες του trolling μεταξύ τους, είχε μιλήσει για το πώς η μητέρα της φρόντιζε πάντα να δημιουργεί αξέχαστες οικογενειακές στιγμές με επίκεντρο το χιούμορ.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη φορά που η μαμά μου εμφανίστηκε μαζί με την καλύτερή της φίλη και τις δύο κόρες της στο σπίτι και οι τέσσερίς μας φορέσαμε ασορτί ρούχα, παπούτσια και καπέλα για να πάμε να πάρουμε τον αδερφό μου από το σχολείο. Ένιωθα ότι ήταν κάτι διασκεδαστικό, αλλά όταν φτάσαμε στο σχολείο του αδερφού μου εκείνος τρομοκρατήθηκε. Η μαμά μου το βρήκε ξεκαρδιστικό», είχε πει στο People η Blake Lively.

Ακόμα κι αφού έγινε η ίδια μαμά, η Elaine είναι πάντα δίπλα της και όπως αποκάλυπτε στην ίδια συνέντευξη η Blake Lively, καθημερινά της αφήνει μηνύματα στον τηλεφωνητή στα οποία τραγουδά ή λέει παροιμίες για να της φτιάξει το κέφι.

«Όλα έχουν να κάνουν με την οικογένεια. Ήταν πάντα το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή μου, όλα όσα κάνω την έχουν στο επίκεντρο», συμπλήρωνε η Blake Lively που μεγάλωσε σε μία γεμάτη γέλιο και αγάπη πολυμελή οικογένεια, καθώς η ίδια είναι το μικρότερο από τα 5 παιδιά της Elaine Lively.

H Elaine είχε αποκτήσει 3 παιδιά από τον πρώτο της γάμο, ενώ αργότερα απέκτησε δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Ernie Lively. Ο Ernie Lively είναι ο πατέρας της Blake και του αδερφού της, επίσης ηθοποιού, Eric. Οι γονείς της τής κληροδότησαν τη γοητεία της, την αγάπη της για την οικογένεια και το πάθος της για τη βιομηχανία του θεάματος. Βλέπεις η Elaine ήταν scouter ταλέντων και ο Ernie ηθοποιός.