CELEBRITIES

Η Blake Lively δημοσιεύει φωτογραφία της με μπικίνι κι ο Ryan Reynolds κάνει το πιο απροσδόκητο σχόλιο

@2022 Evan Agostini/Invision/AP Images

Η Blake Lively δημοσίευσε μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της την Τετάρτη, 24 Αυγούστου. Φορώντας το λευκό της μπικίνι πόζαρε δίπλα στη γεμάτη με επιπλέουσες ξαπλώστρες πισίνα, και έκανε tag στη δημοσίευσή της τον σύζυγό της, Ryan Reynolds. Ήταν επειδή ήθελε να του δώσει τα credits για τη φωτογραφία της που τράβηξε; Ήταν ένας ακόμα ευφάνταστος τρόπος να συνεχίσει την παραδοσή που έχουν χτίσει να πειράζουν ο ένας τον άλλο μέσω των social media; Κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Ryan Reynolds είδε το tag και σχολίασε τη φωτογραφία.

Τι σχόλιο θα περίμενε κανείς για τη φωτογραφία της Blake Lively με μαγιό, δίπλα στην πισίνα; Ίσως κάτι που να εξέφραζε τον θαυμασμό του Ryan Reynolds για τη σύζυγό του; Ίσως ένα «χρόνια πολλά» αφού μοιράστηκε τη φωτογραφία της μία μέρα πριν τα 35α της γενέθλια, που είναι σήμερα, 25 Αυγούστου; Αυτό όμως θα ήταν πολύ απλό για το ζευγάρι που, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι ένα από τα πιο φωτογενή και αυθεντικά αστεία ζευγάρια του Hollywood. Οπότε ο Ryan Reynolds αποφάσισε να προσπεράσει εντελώς την εικόνα της συζύγου του και να κάνει απλώς ένα άσχετο σχόλιο, προωθώντας παράλληλα την δική του επαγγελματική ζωή.

«Το Wrexham είναι η Ibiza της Ουαλίας», σχολίασε προδίδοντας ίσως την τοποθεσία όπου η ηθοποιός δήλωσε πώς πέρασε «καταπληκτικά», αναρτώντας τη φωτογραφία της. Τι είναι το Wrexham ίσως αναρωτηθείς κι αμέσως θα σου απαντήσω. Είναι μία κωμόπολη της Ουαλίας. Κωμόπολη προς το παρόν, γιατί μετά από 3 προσπάθειες αναμένεται να γίνει επίσημα πόλη την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Τι δουλειά έχουν εκεί οι A- Listers του Hollywood; Πολλές, αφού ο Ryan Reynolds αποφάσισε στις αρχές του 2021 μαζί με τον Rob McElhenney, να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα Wrexham. Η ιστορία της απόκτησης της ομάδας έγινε ντοκιμαντέρ στο Disney + και ήδη λαμβάνει καλές κριτικές. Κάπως έτσι ο Ryan Reynolds διαφημίζει μέσω του post της Blake Lively την πόλη που αγάπησε όσο καμία στη Βρετανία και το ντοκιμαντέρ του. Με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια.

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively θα γιορτάσουν 10 χρόνια γάμου στις 9 Σεπτεμβρίου 2022. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 3 κόρες, την 7 ετών James, την 5χρονη Inez και την 2 ετών Betty. Και παρόλο που συχνά αστειεύονται στις λεζάντες των φωτογραφιών τους όταν μιλούν ο ένας για τον άλλο, ο Ryan Reynolds είχε μοιραστεί μία πολύ ειλικρινή και τρυφερή εξομολόγηση για τη Blake Lively την ημέρα της μητέρας το 2021.

«Όσες φορές και να το πω δεν είναι αρκετό, αλλά είσαι η καρδιά και η ψυχή κάθε στιγμής που μοιράζεται αυτή η οικογένεια. Είμαι ευγνώμων για το φως και την καλοσύνη που φέρνεις σε κάθε λεπτό της ζωής μας. Σε βλέπω στα μάτια των παιδιών μας. Σε κάθε γέλιο. Σε κάθε ανοιγοκλείσιμο των ματιών και κάθε στιγμή ευθραστότητας. Το να είσαι μητέρα το 2021 είναι μία πράξη αγνής δύναμης και ηρωισμού.», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ryan Reynolds και χωρίς να χάσει το χιούμορ του ούτε κι εδώ είχε προσθέσει: «Ποτέ δεν μπορούσα να προβλέψω πώς το σεξ μεταξύ αγνώστων στην τουαλέτα του αεροδρομίου θα οδηγούσε εδώ». Είπαμε είναι ο Ryan Reynolds, δεν μπορεί να αποβάλει το troll από μέσα του όσο ειλικρινά κι αν μιλάει.

Η Blake Lively είχε μιλήσει τον Μάιο του 2022 για το πώς η μητρότητα της πρόσφερε μία «ένεση αυτοπεποίθησης» προσωπικά και επαγγελματικά. «Νομίζω πως το ότι απέκτησα παιδιά με έκανε να νιώσω καλύτερα τον εαυτό μου. Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο ο εαυτός μου ή πιο άνετα με το σώμα μου ή μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση – όχι ότι και πάλι δεν νιώθω ανασφάλειες ένα εκατομμύριο φορές μέσα στην μέρα, αλλά απλά νιώθω απίστευτα “τακτοποιημένη”. Απλά μεγαλώνοντας, κάνοντας παιδιά, όλα αυτά με έκαναν να νιώθω ότι θέλω να κάνω μόνο ουσιαστικές συνεργασίες», σημείωνε.