ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Recap: Η κοιλιά του Γιώργου Λιάγκα και το απόλυτο σπόιλερ για τη Γη της Ελιάς από τον Ανδρέα Γεωργίου

24 Media Creative Team/Papadakis Press

Έφτασε η Παρασκευή και μαζί της η ώρα για το απαραίτητο TV Recap μας. Κάνουμε την τηλεοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας, για να θυμόμαστε όσα απασχόλησαν και σχολιάστηκαν. Ο Γιώργος Λιάγκας να ανέβει στη ζυγαριά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, η Σοφία Μουτίδου και μια διαρκής συζήτηση για τα κιλά που πρέπει να σταματήσει. Επιτέλους. Φτάνει.

Νέες εκπομπές, το 12άρι της Eurovision, η Ζήνα Κουτσελίνη κι ένα σπόιλερ γκράντε δια στόματος Ανδρέα Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς.

Αυτά κι άλλα πολλά, στο TV Recap που ακολουθεί.

Κύριε Λιάγκα, παχύνατε

Με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε η Σοφία Μουτίδου ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια προσωπική τοποθέτηση. Τι συνέβη; Πήγε η Σοφία Μουτίδου στο γυμναστήριο και κάποιος της επιτέθηκε φραστικά λέγοντάς της «να πάει να χάσει κανένα κιλό».

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του θέματος, ανέφερε: «Πήγα χθες στην Παναγία της Τήνου να ανάψω ένα κεράκι φεύγοντας με πιάνει ένας παπάς και μου κάνει έτσι την κοιλιά και μου λέει ”Παχύνατε κ. Λιάγκα”.

Τώρα αν πάθω κρίση πανικού επειδή μού είπε ο παπάς ότι πάχυνα, να το διαχειριστώ κι εγώ. Να το διαχειριστούμε όσοι έχουμε παραπάνω κιλά, να μην μας καθορίζει τη ζωή πώς μας βλέπουν οι άλλοι, αν εμείς τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας.

Βρέθηκε ένας βλάκας και της είπε αυτό που είπε, να παθαίνει κρίση πανικού επειδή της είπε κάποιος ηλίθιος χοντρή και πήγαινε να κολυμπήσεις στο Πέραμα; Αυτός πρέπει να είναι ο βλάκας, όχι η Σοφία».

«Όπου σταθώ κι όπου βρεθώ με ζυγίζουν καθημερινά, αν πάχυνα, αν αδυνάτισα και προσπαθούν να βρουν και τα κιλά μου. Το υφίσταμαι αυτό το πράγμα όσα χρόνια κάνω τηλεόραση.

Άμα αυτό το πράγμα μου κάνει τη ζωή τόσο δύσκολη. Αυτή η υπερμεγέθυνση κάποιων πραγμάτων, μόνοι μας κάνουμε τα πράγματα τόσο μεγάλα. Δεν είναι bullying, είναι θέμα παιδείας και αγένειας», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Φτάνει ρε παιδιά πια με τα κιλά.

Το απόλυτο σπόιλερ για τη Γη της Ελιάς

Ο Ανδρέας Γεωργίου, καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη, έδωσε το απόλυτο σπόιλερ για τη Γη της Ελιάς.

«Επειδή γενικά γράφονται πολλά σπόιλερ και καμιά φορά είναι σπόιλερ και για εμάς και λέμε “αυτό πότε θα γίνει;”

Φυσικά και έχουμε πάρει ιδέες από σπόιλερ που δεν είχε καμία σχέση. Πολλές φορές τα σπόιλερ είναι ψεύτικα. Αλλά τώρα θα σου δώσω ένα αληθινό.

Στα επόμενα επεισόδια ο Αλέξης θα σκοτώσει τη Μυρτάλη. Εκεί θα δούμε συγκλονιστικές σκηνές και συγκλονιστική ερμηνεία από τη κυρία Λυδία Κονιόρδου γιατί θα είναι και αυτή που θα δώσει τον γιο της στην αστυνομία».

Η Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζει στο Star

Το Star ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Ζήνα Κουτσελίνη και η ανακοίνωση είναι επίσημη. Πολλές οι προτάσεις που δέχθηκε αλλά τελικά παρέμεινε στο επί οκτώ χρόνια τηλεοπτικό σπίτι της.

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού, τους κοινούς στόχους αλλά και την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της εκπομπής ”Αλήθειες με τη Ζήνα”, που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης».

Πρεμιέρα για το FIRST DATES

Μένουμε στο Star και στην πρεμιέρα της εκπομπής FIRST DATES που θα γίνει την Κυριακή, 30 Απριλίου, στις 22:20. Παρουσιάστρια η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει: «Στο FIRST DATES δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή τη συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μην γίνει το κλικ και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους. Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή».

Ελίνα Παπίλα: «Δεν περίμενα τόσο έντονη επίθεση»

Η Ελίνα Παπίλα βρέθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι απάντησε για την έντονη κριτική που δέχθηκε (και συνεχίζει να δέχεται) για την νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, Είμαστε μαζί.

«Δεν θα πω ότι δεν στενοχωρήθηκα καμία στιγμή. Αν επηρεαζόμουν, δεν θα έκανα τίποτα. Έδωσα Πανελλαδικές στα 35 μου και πήρα πτυχίο στα 40, που μου έλεγαν ότι είσαι μεγάλη. Όχι δεν επηρεάζομαι.
Αν με ρωτάς για την επίθεση, την περίμενα πιο ήπια, όχι τόσο έντονη.

Δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση άμυνας ή ότι με έχουν στριμώξει. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Δεν έχω πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Μία σεζόν πέρσι και ξεκίνησα τώρα. Έχω πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο κι ίσως αυτό ήταν το έναυσμα, ότι δεν ξέρω.

Και πέρσι που μπήκα στην τηλεόραση δεν δέχθηκα τέτοια κριτική. Σκέφτομαι ότι μήπως είναι έτσι η δουλειά. Λες αυτό είναι. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει κριτική. Άκουσα επίσης ότι η Ελίνα ήταν καλή, αλλά το project είναι παλιακό ή δεν είναι καλό» είπε η Ελίνα Παπίλα.

Τώρα σε αυτό το τελευταίο, πώς να μην συμφωνήσεις;

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και οι 12 points fron Greece

Μπορεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος να μην ταξιδέψει ως το Λίβερπουλ για να μεταδώσει μαζί με τη Μαρία Κοζάκου τον διαγωνισμό της Eurovision όμως με κάποιο τρόπο θα είναι κομμάτι του.

Όπως ανέφερε η Μαίρη Αργυριάδου στην εκπομπή Breakfast@Star, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα είναι αυτός που αποκαλύψει σε ποια χώρα θα δώσουμε τους 12 βαθμούς στον τελικό της Eurovision.
Πριν τους δώσει ο Φώτης, τους δίνουμε εμείς σε αυτόν.

Ο Κώστας Τσουρός πήγε στο Mega για να κάνει δική του εκπομπή

Τι να σου πω κι εγώ; Πώς το πήρε η Ελεονώρα Μελέτη; Συνεχίζει η καλή συνεργασία τους οπότε πιστεύω δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να μετακομίσει στο Mega από τον Alpha.

«Όταν πήγα στο Mega, πήγα να κάνω μια δική μου εκπομπή. Υπήρξαν κάποιες αλλαγές και καταλήξαμε με το κανάλι να συνεργαστούμε με την Ελεονώρα.

Ευτυχώς, δεν έχει περάσει μόνο από το δικό μου μυαλό η ιδέα να παρουσιάσω δική μου εκπομπή, αλλά και από το μυαλό των στελεχών. Θα το έκανα, αρκεί να ήταν κάτι που να με αντιπροσωπεύει και να μπορώ να το υπηρετήσω σωστά», δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.

Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας την έχει κάνει την πρόταση στον Κώστα Τσουρό σε περίπτωση που θέλει να κάνει μια επιστροφή στα παλιά.

Ο Μανούσος Μανουσάκης θέλει να γυρίσει ξανά το Τμήμα Ηθών

Ο Μανούσος Μανουσάκης, καλεσμένος στο Στούντιο 4, μίλησε για τις επαγγελματικές επιθυμίες του. Για τα όνειρα που έχει και θέλει να δει να γίνονται πράξη στην τηλεόραση. Ένα από αυτά, το εμβληματικό Τμήμα Ηθών.

«Τα όνειρα που θέλω να κάνω, τα οποία και μου έχουν προταθεί από τα κανάλια, είναι το Τμήμα Ηθών και τα διηγήματα στην ΕΡΤ. Όταν θέλεις να κάνεις κάτι, πρέπει να ξέρεις και γιατί θέλεις να το κάνεις. Το έγκλημα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας.

Το έγκλημα του ’92 στο Τμήμα Ηθών με το έγκλημα του 2023 είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι. Πραγματικά το έγκλημα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας και, όταν γνωρίζουμε την κοινωνία στο κακό της πρόσωπο, τότε καταλαβαίνουμε και τη δική μας θέση.

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ένας λόγος που θέλω να κάνω ξανά το Τμήμα Ηθών. Η σκληρή αυτή έξαρση της εγκληματικότητας και τα φοβερά πλοκάμια πια της εγκληματικότητας σε κάθε στιγμή της ζωής. Σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας υπάρχει εγκληματικότητα και ειδικά τώρα με την εκμετάλλευση των ανηλίκων.

Αυτό είναι κάτι συγκλονιστικό. Όλα αυτά με κάνουν να θέλω να ξανακάνω το Τμήμα Ηθών, όχι για να περιγράψω το έγκλημα, αλλά για να διερευνήσω τους ανθρώπους που εκτελούν το έγκλημα και τους ανθρώπους που υφίστανται το έγκλημα. Η σειρά μας, όπως και το πρώτο έτσι και αυτό το Τμήμα Ηθών, είναι ανθρωποκεντρική».

Βασίλης Ευταξόπουλος: «Με έχουν καθορίσει τα Εγκλήματα»

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο ηθοποιός Βασίλης Ευταξόπουλος και μεταξύ πολλών άλλων μίλησε και για τη συμμετοχή του στα Εγκλήματα.

«Ακόμα με φωνάζουν Παύλο και είναι πολύ συγκινητικό. Υπάρχουν και παιδάκια που δεν με φωνάζουν Παύλο, αλλά κύριε Παύλο. Αυτή η σειρά με έχει καθορίσει. Κατ’ αρχάς γνώρισα τη Μαρία Καβογιάννη που για ‘μένα είναι πολύ σημαντικό.

Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που είναι μέσα στη ζωή μου, είναι οικογένειά μου. Η Μαρία είναι ένας δοτικός άνθρωπος».