ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Recap: Η δημόσια συγγνώμη της Ελένης Μενεγάκη στη Νατάσα Θεοδωρίδου και η νέα σειρά της ΕΡΤ

24 Media Creative Team/ERT/MEGA TV

Έφτασε η Παρασκευή και μαζί της η ώρα για το απαραίτητο TV Recap μας. Κάνουμε την τηλεοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας, για να θυμόμαστε όσα απασχόλησαν και σχολιάστηκαν. Η Ελένη Μενεγάκη ζητά δημόσια συγγνώμη στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Κι όσο η Ελένη Μενεγάκη λέει τις συγγνώμες της, η Νατάσα Θεοδωρίδου λες να τραγουδάει «δεν θέλω τέτοιους φίλους που να με κάνουνε βαθιά να πληγωθώ»;

Ελένη Μενεγάκη, νέες σειρές, (κάτι παραπάνω από αναγκαίες) αλλαγές σε εκπομπές και μια σύμπραξη που θα συζητηθεί από τη νέα σεζόν. Χάνουμε και το Βικάκι, ε;

Αυτά κι άλλα πολλά, στο TV Recap που ακολουθεί.

Ελένη Μενεγάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, είναι από αυτά που νιώθω άσχημα»

Η Χριστιάνα Μπέτα, κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Τάκη Μπέτα, παρουσίασε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής. Όλοι ήταν εκεί. Όλοι; Όχι κι όλοι. Η Ελένη Μενεγάκη, ας πούμε, έλειπε. Ελένη ψάχναμε κι Ελένη δεν βρίσκαμε.

Κι αφού δεν τη βρήκαμε, την επόμενη ημέρα η Ελένη Μενεγάκη απολογήθηκε από αέρος για αυτή την απουσία.
«Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Λείπει και η Ελένη (σσ. Γελαλή) και δεν έχω αρχισυντάκτη, οπότε τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα θέλω. Το είδα το πρωί και είπα “και δεν είμαι εκεί, και τηλέφωνο δεν πήρα και πόσο γαϊδούρα θα με λένε και δίκιο θα έχουν”.

Που να φανταστούν ότι εγώ δεν το ήξερα. Θα ήμουν εκεί και γιατί τους αγαπάω και γιατί κατανοώ όλες τις προσπάθειες των νέων παιδιών να ανοίξουν τα φτερά τους», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Ήθελα να είμαι εκεί, αλλά δεν είχα ιδέα. Ζητώ συγγνώμη από τη φίλη μου τη Νατάσα, εννοείται και από τη Χριστιάνα. Δεν το ήξερα και είμαι σε μια εκπομπή που το ήξερε, έχω και θέμα, έχω και ρεπορτάζ, αλλά δεν το ήξερα.

Ήξερα ότι έχουμε μια Νατάσα, αλλά δεν ρώτησα για ποιο πράγμα. Ήθελα να το πω δημόσια γιατί είναι από αυτά που νιώθω άσχημα. Σε όλα τα νέα παιδιά που ξέρω τους γονείς τους θέλω με έναν τρόπο να είμαι κοντά».

Και για το κλείσιμο η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Καλά, εγώ με τη Νατάσα δεν έχουμε παρεξηγήσεις. Μπορεί να κάνουμε να μιλήσουμε έξι μήνες, αλλά όταν θα μιλήσουμε θα είναι σαν να μιλάγαμε χθες το βράδυ. Είναι λυμένο αυτό μεταξύ μας, όσα χρόνια γνωριζόμαστε, πάνω από 25».

Τι να τραγουδά τώρα η Νατάσα;

ΨΗΦΙΣΕ

H Βίκυ Καγιά εκτός Star (από του χρόνου)

Τέλος η Βίκυ Καγιά από το Star. Αυτό κι αν είναι τηλεοπτική είδηση. Όπως μετέφερε στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο Αλέξης Μίχας, η παρουσιάστρια δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο της με το κανάλι, το οποίο και λήγει στις 30 Ιουνίου.

«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ και επιβεβαίωσα και σήμερα το πρωί, όλα δείχνουν πως η Βίκυ Καγιά, μετά από 7 χρόνια συνεργασίας με την τηλεόραση του Star, την ολοκληρώνει το φετινό καλοκαίρι. Δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Μαθαίνω ότι έγιναν κάποια ραντεβού τις τελευταίες μέρες τα οποία δεν πήγαν καλά, δεν υπήρχε συναντίληψη, δεν υπήρχε σύγκληση σε πολλά σημεία».

«Ο όρκος ΙΙ» έρχεται στην ΕΡΤ

Αφού της πάνε οι σειρές. Η ΕΡΤ συνεχίζει την επένδυσή της στη μυθοπλασία και όλα δείχνουν ότι οδεύει ξανά προς μια μεγάλη επιτυχία.

Πρεμιέρα αποκλειστικά στο ΕRΤFLIX κάνει το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, η νέα σειρά της ΕΡΤ, Ο όρκος ΙΙ, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη, Βάνα Πεφάνη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών.

Τα δέκα συγκλονιστικά επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς, γεμάτα αγωνία, μυστήριο, ανατροπές και καταιγιστική δράση, θα είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ έως τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου. Στη συνέχεια, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, το Σάββατο, 22 Απριλίου και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο, στις 22:00, με διπλό επεισόδιο.

H ιστορία

Ένα βράδυ, ο καταξιωμένος χειρουργός Φίλιππος Ραζής (Χρήστος Λούλης) βρίσκει έξω από το νοσοκομείο ένα εγκαταλελειμμένο 12χρονο κορίτσι Ρομά, που σφαδάζει από τον πόνο. Ο ίδιος βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, όμως βλέποντας ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της, αποφασίζει να τη χειρουργήσει ο ίδιος. Στο χειρουργείο συνειδητοποιεί ότι ο νεφρός του κοριτσιού λείπει.

Το επόμενο πρωί, το κορίτσι πεθαίνει και κανείς δεν ψάχνει γι’ αυτό εκτός από την Μπελού Αλσάμπα (Αλίκη Ανδρειωμένου), μια μετανάστρια που φαίνεται να γνωρίζει γιατί το κορίτσι πέθανε.

Προσεγγίζει τον Φίλιππο και του ζητάει να τη βοηθήσει, επειδή η ζωή της κινδυνεύει από εκείνον, τον Σιρχάν (Πανάγος Ιωακείμ) που οδήγησε στον θάνατο τη μικρή Ρομά. Τώρα, ο Φίλιππος πρέπει να πάρει μια απόφαση ζωής. Να ασχοληθεί με τη γυναίκα του, Μαριτίνα Απέργη (Θάλεια Ματίκα) ή να αγωνιστεί για έναν καλύτερο κόσμο; Όταν αποφασίσει να βοηθήσει την Μπελού, ο κόσμος θα γυρίσει ανάποδα για τον ίδιο.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Γαλάτεια Παράσχη (Βάνα Πεφάνη) δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του, η συνεργάτιδά του, γιατρός ογκολόγος, Εριέττα Φωτιάδη (Λένα Παπαληγούρα), θα προσπαθήσει να τον σταματήσει, κι όλο το νοσοκομείο θα βρεθεί εναντίον του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Μόνοι σύμμαχοι στον αγώνα του μια νεαρή αγωνίστρια δημοσιογράφος, η Θάλεια Μελά (Εριέττα Μανούρη), και ο καρδιακός του φίλος και γιατρός αναισθησιολόγος, Ραφαήλ Αναλυτής (Ιωάννης Παπαζήσης).

Ποιος του έστησε αυτή την καλοστημένη παγίδα; Τι ρόλο έπαιξε η γυναίκα του και ο συνεργάτης της, Νικήτας Στεργίου (Γιώργης Τσαμπουράκης), στην ιστορία;

Θα καταφέρει να αποκαταστήσει την αλήθεια και να δικαιωθεί; Εμπιστεύτηκε τα σωστά άτομα ή οι φίλοι του ήταν οι εχθροί του;

Σε νέα ώρα το Είμαστε Μαζί της Ελίνας Παπίλα

Η πρεμιέρα έγινε, μια βδομάδα πέρασε και τα νέα ευχάριστα δεν τα λες για την Ελίνα Παπίλα και το Είμαστε Μαζί. Θέλει χρόνο; Θέλει αλλά και χωρίς καμία αλλαγή επί της θεματολογίας, χαΐρι δεν θα δούμε.

Η εκπομπή αλλάζει ώρα προβολής και από τις 17:00 μετακομίζει στις 15:00 από το ερχόμενο Σάββατο.

Το κανάλι πιστεύει ότι στη συγκεκριμένη νέα ώρα προβολής υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό παρόλο που απέναντι από το Είμαστε Μαζί θα βρίσκεται το Καλύτερα δε γίνεται.

Θες την απόψή μου; Αφού με πιέζεις. Αφού επιμένεις. Λανθασμένη η κίνηση, αλλά ο καιρός θα δείξει.

Ο Gaultier πήγε MasterChef

Και πάλι οι ενδυματολογικές επιλογές του Σωτήρη Κοντιζά στο επίκεντρο. «Είχαμε και τον Γρηγοράκο με το ατύχημα κι επειδή μας απορρόφησε δεν σχολιάσαμε καθόλου ενδυματολογικά τον Σωτήρη», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
«Τι να πρωτοπούμε Λεωνίδα. Είναι σαν Ιάπωνας γονδολιέρης από διαφήμιση του Gaultier», απάντησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Εγώ φταίω που δίνω αυτή τη δροσιά, τον αέρα, να ανοίξει λίγο το μάτι σας. Βαρετούληδες είστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε την πρώτη προσπάθεια;», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς τη στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τραγουδούσε «τράβα μπρος, όσα έρθουν κι όσα πάνε».

Ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στην τηλεόραση

Από μαγειρική σε μαγειρική κι από STAR σε ΣΚΑΪ. Την τηλεοπτική του επιστροφή ετοιμάζει ο Έκτορας Μποτρίνι.
Σύμφωνα με την On Time έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΣΚΑΪ και θα συμμετάσχει στην εκπομπή Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου.

Μόνος του δεν θα είναι αφού έχει ήδη γίνει γνωστό ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάσει τη συγκεκριμένη εκπομπή.
Ο Έκτορας Μποτρίνι συμμετείχε στην εκπομπή όταν αυτή προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

10 μήνες πριν, ο Έκτορας Μποτρίνι δήλωνε:

Οι Αόρατοι κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Ένας φόνος, πέντε losers και μια εταιρεία που σχεδιάζει άλλοθι για κομπίνες, έρχονται στον ΑΝΤ1, από την Τετάρτη, 19 Απριλίου, και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00.

Η επικίνδυνα σοβαρή κωμωδία Αόρατοι κάνει πρεμιέρα και υπόσχεται πολύ γέλιο και πολύ μυστήριο με άμεσα εμπλεκόμενα πρόσωπα, έναν ψιλικατζή, έναν ιδιοκτήτη video club, έναν άνεργο ηθοποιό, μια γραφίστρια και μια street performer.

Τη σκηνοθεσία της σειράς 8 επεισοδίων υπογράφει ο Χάρης Μαζαράκης, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο ίδιος σε συνεργασία με τον Θωμά Νικολαΐδη. Στο πρωταγωνιστικό καστ, συναντάμε τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Πουρσανίδη, Γιώργο Χρανιώτη, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά.

Η υπόθεση

Όλα ξεκινούν σε μια γειτονιά της Αθήνας, όπου ζει μία ετερόκλητη πενταμελής παρέα. Εκεί, ιδρύουν μια εταιρεία, που παρέχει άλλοθι σε διάφορες «αμαρτωλές κομπίνες».

«Εγκέφαλος» της εταιρείας είναι ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους μοιράζεται την ιδέα του με τον Μήτσο (Νίκος Πουρσανίδης) και τον Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης). Με τον Μήτσο για «αρχηγό», στην ομάδα μπαίνουν η νέα του γειτόνισσα Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) και η «street performer» Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά).

Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ανατρέπονται, όταν οι 5 συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας.

Ως ύποπτοι πλέον, αφηγούνται την ιστορία τους στον ανακριτή και σε μια ψυχολόγο. Τι έχει συμβεί; Ποιος είναι ο ένοχος;

Κόρα Καρβούνη: «Δεν φοβήθηκα την τηλεόραση αλλά δεν με παίρνουν»

Η Κόρα Καρβούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στο Αυτή η νύχτα μένει, αλλά και για τη σχέση της με την τηλεόραση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά και ήταν ένα στοίχημα από όλους μας να πετύχει γιατί την αγαπάμε. Δεν φοβήθηκα την τηλεόραση καθόλου αλλά δεν με παίρνουν. Το αποδίδω σε αυτόν τον χαζό διαχωρισμό ανάμεσα σε “εμπορικούς” και “ποιοτικούς”.

Εγώ πάντοτε ήθελα να κάνω τηλεόραση και έχω κάνει, αλλά πιο σποραδικά ανάμεσα στα χρόνια. Οι Έλληνες ηθοποιοί είναι σπουδαίοι και είναι κρίμα να διαχωρίζονται με αυτές τις ταμπέλες. Οι λεγόμενοι “εμπορικοί” έχουν χάσει πολλές δουλειές στα λεγόμενα ποιοτικά θέατρα.

Κάνουμε την ίδια δουλειά. Τι θέλουμε; Να σας συγκινήσουμε. Δεν κάνουμε διαφορετική δουλειά και ευτυχώς ήρθε ο καιρός και άλλαξε».