ΖΩΔΙΑ

Τα πιο τυχερά (και τα πιο άτυχα) ζώδια για το 2023

iStock

Η νέα χρονιά βρίσκεται προ των πυλών. Ενώ ολοκληρώνεις τις γιορτινές αγορές σου και σχεδιάζεις όλους τους τρόπους με τους οποίους θα λάμψεις το 2023, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να μάθεις τι επιφυλάσσουν τα αστέρια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα για το πώς θα ταρακουνήσει το 2023 το ζώδιό σου και καλή νέα αρχή!

Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2023 Unsplash

Τα πιο τυχερά (και τα πιο άτυχα) ζώδια για το 2023

ΚΡΙΟΣ

Η τύχη θα είναι με το μέρος σου στο πρώτο μέρος του 2023, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα Μαΐου. Ο Δίας σε ενθαρρύνει να ονειρευτείς τα πάντα, αλλά και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Όλα όσα μπορείς να φανταστείς, είναι πιθανό να τα δεις να πραγματοποιούνται. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και μην βιάζεσαι. Προχώρα σταθερά και λίγο πιο αργά και όλα θα έρθουν ακριβώς εκεί που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια εποχή εκλείψεων στο ζώδιό σου μέσα στο 2022, σε έκανε να επαναπροσδιορίσεις την αίσθηση του εαυτού σου, τις επιθυμίες σου και την ικανότητά σου να διεκδικείς με σιγουριά ό,τι θέλεις. Ο Δίας, ο πλανήτης της ατελείωτης επέκτασης κινείται στο ζώδιό σου στο τέλος των γενεθλίων του Ταύρου. Θα σου δώσει όλα όσα χρειάζεσαι και ακόμα περισσότερα. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να πιστέψεις ότι το αξίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η χρονιά σου ξεκινά με τον Άρη να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου. Αυτή η ανάδρομη κίνηση, απαιτεί να κάνεις έναν απολογισμό του πού, πώς και σε ποιον επενδύεις την εκπληκτική σου ενέργεια. Η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι στις μεταβαλλόμενες εποχές και να αλλάζεις όταν το απαιτούν οι κοινωνικές καταστάσεις, είναι αναμφισβήτητα το χάρισμά σου. Αλλά ο ανάδρομος Άρης σού ζητά να αξιοποιήσεις αυτό το ταλέντο με έναν πρακτικό και επικερδή τρόπο. Είσαι κάτι παραπάνω από ένα διασκεδαστικό άτομο, με γρήγορο πνεύμα Δίδυμε. Για χάρη όλων μας, αξιοποίησε στο έπακρο τις δυνατότητές σου.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του σεξ, του θανάτου, της αναγέννησης εισέρχεται στον όγδοο οίκο της οικειότητας του ωροσκοπίου σου, όπου τελικά θα μείνει για τις επόμενες δύο δεκαετίες. Ο Πλούτωνας σε καλεί να βουτήξεις βαθιά στον εαυτό σου και στις στενότερες σχέσεις σου. Σκέψου το 2023 ως μια μάσκα οξυγόνου. Πάρε ό,τι χρειάζεσαι για να επιβιώσεις πριν φροντίσεις τους άλλους γύρω σου.

ΛΕΩΝ

Ευγενική υπενθύμιση: Υπάρχεις για να λάμπεις και αυτή η λάμψη, δεν σχετίζεται με τους θεατές της. Δεν χρειάζεσαι την επικύρωση των άλλων για να σου δείξουν ότι είσαι ξεχωριστή. Άλλωστε γεννήθηκες με τον Ήλιο στο πλευρό σου. Μην χαμηλώνεις τη δική σου ένταση για να κάνεις τους άλλους πιο άνετους στη δική τους βαρετή αυταρέσκεια. Λάμψε άφοβα, όχι για τη φτηνή συγκίνηση της προσοχής. Αλλά για τη βαθιά ικανοποίηση που μπορεί να λάβεις με τον λιγότερο απολογητικό εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ταξίδι είναι ο προορισμός Παρθένε. Συχνά, δεν μπορείς να εκπληρώσεις όλα όσα θέλεις και ελπίζεις να είσαι, ωστόσο, αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή ξεχνάς πώς να είσαι υπομονετική με τη διαδικασία. Η γέννηση του αληθινού σου εαυτού, είναι μια κύηση διαρκείας και ό,τι αντιμετωπίζεις στην πορεία σου, κάθε εμπόδιο που συναντάς και ξεπερνάς, σε φέρνει πιο κοντά σε αυτό. Όλα τα καλά πράγματα θέλουν την ώρα τους για να γίνουν. Και εσύ Παρθένε, είσαι πολύ, πολύ καλό πράγμα.

ΖΥΓΟΣ

Αχ Ζυγέ, είσαι τόσο εύκολο να σε αγαπήσουν και όμως τόσο δύσκολο να σε γνωρίσουν αληθινά. Έχεις μια φυσική ικανότητα να καταλαβαίνεις τι χρειάζονται ή περιμένουν οι άλλοι από σένα. Ωστόσο, αυτή η ικανότητα να αισθανόμαστε τις ανάγκες των άλλων, δεν μεταφράζεται σε υποχρέωση εκπλήρωσής τους. Αλλά μάντεψε. Μπορούμε και πρέπει να ξεπεράσουμε τις παρορμήσεις μας, και στην περίπτωση σου φέτος Ζυγέ, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις ξεκάθαρη για αυτά που θέλεις. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά απαραίτητη. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείς να κάνεις όταν απελευθερώνεις τον εαυτό σου από το να ικανοποιείς τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο εξάμηνο του 2023 σε καλούν να αναρωτηθείς από τι και από ποιον κρύβεσαι και προσπαθείς να προστατέψεις τον εαυτό σου. Λειτουργείς με αγάπη ή με φόβο, Σκορπιέ; Ως ζώδιο που καταλαβαίνει τον έλεγχο περισσότερο από άλλους, χρειάζεσαι συχνά ένα μάθημα για να αφεθείς. Ευχαρίστησε τα αγαπημένα σου πρόσωπα για όσα έχουν κάνει στο παρελθόν για σένα και ζήτα τους να χαλαρώσουν, καθώς περπατάς με τόλμη σε στιγμές οικειότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2023 καλείσαι να μοιραστείς τις γνώσεις σου και να βρεις τους μέντορες που μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις μέσα στη νέα χρονιά, είναι ότι η ηλικία δεν εγγυάται τη σοφία και χρειάζονται πολλά περισσότερα από μερικές «σοφές κουβέντες» για να βρεις το δρόμο προς την επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης σου Κρόνος, προχωρά από τον Υδροχόο, στους ονειροπόλους Ιχθύες. Αυτή η μετάβαση, μπορεί να κάνει και τα δικά σου όνειρα πραγματικότητα. Αυτή η ενέργεια, υποστηρίζεται και από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του θανάτου και των αγώνων εξουσίας, που προχωρά από το ζώδιό σου για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, σηματοδοτώντας μια συναισθηματική άνοδο, μακριά από τις σκιές. Προς την κορυφή και προς το φως, εσύ δείχνεις το δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μεταμόρφωση είναι στην πρώτη γραμμή για σένα το 2023. Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του θανάτου και της μεταμόρφωσης, κατοικεί στο ζώδιό σου από τις 23 Μαρτίου, έως τις 11 Ιουνίου. Αυτή η διέλευση δεν είναι παρά μια γεύση, από όλα όσα θα συμβούν, όταν σταθμεύσει στο ζώδιο σου τον ερχόμενο Ιανουάριο, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Για να καταλάβεις την ιστορική αυτή στιγμή, να σου πω ότι η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας πέρασε μέσα από τον επαναστατικό Υδροχόο, ήταν το 1778-1798. Ο Πλούτωνας, σε καλεί να αναρωτηθείς πώς αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου, τόσο ως άτομο όσο και ως μέλος της συλλογικότητας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σου και διακυβεύει αξιώσεις. Ο Κρόνος είναι ένας σκληρός πλανήτης, αλλά ένας πλανήτης που ανταμείβει τη δουλειά και την προνοητικότητα και αυτή η διέλευση μπορεί να σε κάνει να ανθίσεις πλήρως μετά από πολλά χρόνια που παλεύεις για τους στόχους σου. Εάν δεχθείς τα μαθήματα του Κρόνου, θα είσαι πιο έτοιμη από ποτέ να ορίσεις τον εαυτό σου με τους δικούς σου όρους, ανεξάρτητα από τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα ψυχικά κατάλοιπα των άλλων.