BEAUTY SHOPPING

5 μαύρα eyeliners για να πετύχεις το απόλυτο winged ή cat eye look

Dior SS23/Launchmetrics Spotlight

Winged, abstract, double, negative space ή το κλασικό cat eye. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το συγκεκριμένο μακιγιάζ που δίνει στα μάτια άλλη διάσταση, αποπνέει μυστήριο και θεατρικότητα και αποτελεί την hot τάση του φετινού χειμώνα.

Μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που βλέπουμε παντού beauty looks με πρωταγωνιστές τα eyeliners. Δημιουργούν ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ κι αν έχεις όρεξη και φαντασία μπορείς να το εμπλουτίσεις με metallic ή ματ σκιές ματιών, glitter και στρας. Οι εκδοχές που θα βρεις τόσο στις Fall 2022 όσο και στις Spring 2023 συλλογές γιορτάζουν τη φαντασία και την δημιουργικότητα. Το καλύτερο όμως είναι ότι απευθύνονται σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, είτε δηλαδή είσαι pro με το eyeliner είτε ξεκινάς τώρα να μαθαίνεις.

Με όποια εκδοχή, λοιπόν, κι αν αποφασίσεις να πειραματιστείς για το επόμενο μακιγιάζ σου θα χρειαστείς τον κατάλληλο «εξοπλισμό». Eyeliners, δηλαδή, που διαθέτουν λεπτή μύτη για μεγαλύτερη ακρίβεια, που στεγνώνουν γρήγορα και διαρκούν για ώρες (χωρίς να μουτζουρώνουν). Αν είναι και αδιάβροχα ακόμη καλύτερα. Ακολουθούν, παρακάτω, 5 μαύρα eyeliners για να δοκιμάσεις.

5 μαύρα eyeliners για να πετύχεις το απόλυτο winged ή cat eyelook

Το νέο Diorshow 24H* Stylo είναι ένα αδιάβροχο eyeliner, που τονίζει τα μάτια με μια τέλεια πινελιά έντονου χρώματος. Η κρεμώδης υφή του γλιστρά ανάλαφρα στα βλέφαρα, για αδιάβροχο μακιγιάζ με διάρκεια 24 ωρών. Χάρη στην ακριβή μύτη που διαθέτει σού δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ό,τι look έχεις φανταστεί, από το πιο φυσικό μέχρι το πιο τολμηρό. Περιλαμβάνει ενσωματωμένη ξύστρα και πινελάκι για σβήσιμο, για μπλεντάρισμα του χρώματος και τέλειο smoky eye αποτέλεσμα.

To Ultimate Pen Long Wear Eyeliner σε μορφή Pen διαθέτει μαλακό και εύκαμπτο άκρο που ακολουθεί αξιόπιστα το περίγραμμα των ματιών, επιτρέποντας μια απόλυτα καθαρή και ακριβή γραμμή.  Χάρη στην υφή του εφαρμόζεται τέλεια στο καπάκι του ματιού, δημιουργώντας μια γεμάτη γραμμή που διαρκεί.
Η τεχνολογία “capillary system” του applicator επιτρέπει την απελευθέρωση της ιδανικής ποσότητας προϊόντος, για μέγιστο έλεγχο κατά την εφαρμογή και άψογο αποτέλεσμα χωρίς μουτζούρες.

Ένα μοναδικό eyeliner επαγγελματικού τύπου για διπλό αποτέλεσμα. Αυτό το αδιάβροχο 2 σε 1 eyeliner σε ματ μαύρη απόχρωση διαθέτει πινέλο με υγρή μύτη από τη μία πλευρά για καθαρές γραμμές ακριβείας και ένα μηχανικό μολύβι kajal από την άλλη για smokey looks. Το μολύβι kohl μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη γραμμή των βλεφαρίδων όσο και στην εσωτερική γραμμή των ματιών.

To cat eye μοιάζει «παιχνιδάκι» με το Superliner Flash Cat Eye. Χάρη στο αποσπώμενο applicator μπορείς να σχεδιάσεις με ακρίβεια έντονες μαύρες γραμμές που διαρκούν μέχρι και 24 ώρες. Έντονο χρώμα που διαρκεί χωρίς να ξεθωριάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το Cat Eye Pen στεγνώνει γρήγορα και δεν στάζει. Χάρη στην εξαιρετικά λεπτή άκρη και την ευκολία εφαρμογής του, το eyeliner είναι επίσης κατάλληλο για αρχάριους. Η μακράς διαρκείας σύνθεση εξασφαλίζει τέλειο μακιγιάζ όλη την ημέρα.