ΜΑΚΙΓΙΑΖ

9 φθινοπωρινά μακιγιάζ για να δοκιμάσεις τον Νοέμβριο

Launchmetrics Spotlight/Giorgio Armani

Κάθε αρχή του μήνα αποτελεί μια μικρή ευκαιρία για ανανέωση. Είτε για να ανανεώσεις το στιλ σου με μερικά νέα ρούχα και αξεσουάρ (για παράδειγμα, ένα ζευγάρι μποτάκια), είτε για να κάνεις εκείνη την αλλαγή στα μαλλιά σου. Στο κομμάτι του beauty, μιας που διαβάζεις τη στήλη της Ομορφιάς του LadyLike, μία ακόμη κατηγορία για την οποία πάντα ψάχνουμε έμπνευση, είναι το μακιγιάζ.

Με τον ερχομό του Νοεμβρίου, λοιπόν, αξίζει να δοκιμάσεις μερικά νέα μακιγιάζ που ξεχώρισαν στις Fall 2022 συλλογές. Η χρωματική παλέτα ενός φθινοπωρινού μακιγιάζ κινείται σε γήινες αποχρώσεις, χωρίς όμως να λείπουν οι μεταλλικές υφές στις σκιές ματιών ή τα sharp eyelooks με eyeliners. Απλώς τα χρώματα είναι περισσότερο soft, ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι πιο κοντά στο natural μακιγιάζ.

Τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου, αξίζει να δοκιμάσεις μακιγιάζ που βασίζονται σε γήινες αποχρώσεις. Ο λόγος: Είναι περισσότερο ευέλικτα και προορίζονται για όλες τις ώρες της ημέρας. Ευτυχώς, έμπνευση υπάρχει και μάλιστα αρκετή. Τα beauty looks που είδαμε στις Fall/Winter 2022 συλλογές μεγάλων οίκων έδειξαν τη δυναμική των γήινων μακιγιάζ και πόσο εντυπωσιακά μπορούν να δείξουν. Αν ψάχνεις, λίγο παραπάνω inspo ακολουθούν 9 φθινοπωρινά μακιγιάζ για να δοκιμάσεις τον Νοέμβριο.

9 φθινοπωρινά μακιγιάζ για να δοκιμάσεις τον Νοέμβριο

Με clean βάση, ροζ μεταλλική σκιά και αντίστοιχο, κρεμώδες κραγιόν.

Launchmetrics Spotlight/Budapest Select FW22

Ένα απαλό smokey eyelook με ανοιχτή καφέ σκιά ματιών και nude κραγιόν.

Launchmetrics Spotlight/Chanel FW22

Αν θέλεις να τονίσεις τα χείλη σου φορώντας lip gloss, τότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα περίγραμμα με καφέ μολύβι χειλιών. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με λίγη καφέ σκιά ματιών.

Launchmetrics Spotlight/Ester Manas FW22

Winged eyeliner και ροζ χείλη, συνδυασμός ακαταμάχητος και για το φθινόπωρο.

Launchmetrics Spotlight/Eudon Choi FW22

Winged eyelook με fall vibes: Το καφέ μολύβι σε αυτό το μακιγιάζ είναι πρωταγωνιστής.

Launchmetrics Spotlight/Giorgio Armani FW22

Η soft απόχρωση του ροζ στα χείλη και στο μακιγιάζ ματιών δημιουργεί ένα πανεύκολο πρωινό μακιγιάζ.

Φθινοπωρινό μακιγιάζ με ζεστό πορτοκαλί της κολοκύθας.

Launchmetrics Spotlight/Missoni FW22

Winged eyeliner με ροζ αποχρώσεις.

Launchmetrics Spotlight/Moschino FW22

Τα bleached φρύδια είναι σίγουρα κάτι edgy, αλλά αν συνδυαστούν με ένα natural μακιγιάζ (όπως αυτό που είδαμε στον οίκο Sacai), δημιουργoύν ένα πιο soft αποτέλεσμα.

Launchmetrics Spotlight/Sacai FW22