CELEBRITIES

Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της και η αγάπη των διάσημων φίλων της

Instagram.com/mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη σε λίγους μήνες θα ανοίξει ένα νέο, σπουδαίο κεφάλαιο στη ζωή της, αυτό με τον τίτλο «Η ζωή με ένα μωρό». Η YouTuber, επιχειρηματίας και influencer, διανύει την περίοδο της πρώτης εγκυμοσύνης της και από τη στιγμή που ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη αυτή είδηση για την προσωπική της ζωή, συχνά μοιράζεται μέσω των social media στιγμιότυπα της πρωτόγνωρης καθημερινότητάς της ως εγκύου.

Το τελευταίο από αυτά τα στιγμιότυπα ήρθε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου. Η Μαίρη Συνατσάκη στάθηκε προφιλ στον ολόσωμο καθρέφτη του σπιτιού της και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την εικόνα της με εμφανή πλέον τα σημάδια της εγκυμοσύνης στο σώμα της. «Κάποια φούσκωσε», σχολίασε η ίδια στην ανάρτησή της η οποία γέμισε στη συνέχεια με σχόλια αγάπης.

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν την αγάπη τους προς τη Μαίρη Συνατσάκη και το μωρό της που σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο ήταν ο νέος μπαμπάς Μιχάλης Σαράντης, η Άντα Λιβιτσάνου, η Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και η Μαρίνα Σάττι. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απευθυνόμενη στη Μαίρη Συνατσάκη σημείωσε κάτω από την ίδια ανάρτηση: «Είσαι υπέροχη».

Την προηγούμενη μέρα η Μαίρη Συνατσάκη είχε μοιραστεί ένα throwback video από την πρώτη της γνωριμία (και συνεργασία) με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2019 για τη μεταγλώτισση της ταινίας Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων. Στη συνέχεια μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη στιγμή που το παιδί του ζευγαριού θα δει για πρώτη φορά την ταινία κινουμένων σχεδίων στην οποία θα ακούει τις φωνές των γονιών του.

«Σκέφτηκα τώρα τι θα νιώσει το πιτσίνι, όταν θα είναι σε ηλικία που θα δει την ταινία, που θα ακούει την μαμά του και τον μπαμπά του στους χαρακτήρες και το ένα γατί του θα το λένε Έβερεστ σαν το μεγάλο μαλλιαρό Γέτι», έγραψε συνοδεύοντας τις σκέψεις της με συγκινημένα emoji κι ένα «Βοήθεια» γραμμένο με κεφαλαία, η Μαίρη Συνατσάκη.

Όσο για το «πιτσίνι» αυτό είναι το όνομα με το οποίο αποκαλεί η Μαίρη Συνατσάκη το μωρό που περιμένει και κάπως έτσι καταφέρνει να μην «προδώσει» δημοσίως και το φύλο του. Εξάλλου όπως έχει δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες, η ίδια και ο σύντροφός της δεν δίνουν τόση έμφαση στο θέμα του φύλου του παιδιού τους.

«Είναι όλα πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, από την ώρα που μπήκα στον τέταρτο όλα κυλάνε όπως πρέπει. Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού αλλά δεν το πολυσυζητάμε ούτε το ανακοινώνουμε. Δεν έχουμε δώσει πολλή έμφαση στο φύλο του μωρού. Γενικά με τις κοιλιές αγχώνομαι όταν μου λένε διάφορα. Δεν ζυγίζομαι οπότε δε ξέρω τι έχω πάρει.», είχε πει πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες η Μαίρη Συνατσάκη.

«Είμαι εγώ πανέτοιμη, θεωρείτε για να γίνω μαμά και με ρωτάτε αν είναι ο Ίαν να γίνει μπαμπάς; Είμαστε δυο άνθρωποι που βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει. Λίγο διαβάζουμε πράγματα αλλά τώρα τα λέμε όλα σε θεωρητικό επίπεδο, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Λιγούρες δεν έχω. Έχουμε σκεφτεί πράγματα για το όνομα αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά το όνομα του μωρού», πρόσθετε.