ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια με τη μεγαλύτερη ενσυναίσθηση: Μπαίνουν στα παπούτσια των άλλων

Pexels

Σύμφωνα με τον αστρολογικό γενέθλιο χάρτη μας, όλοι έχουμε διαφορετικές κοσμικές υπερδυνάμεις. Μερικοί, για παράδειγμα, μπορεί να έχουν τη δύναμη της ενσυναίσθησης ή αλλιώς την ικανότητα να αντιλαμβάνονται σε βάθος τα συναισθήματα των άλλων.

Όπως αποδεικνύεται, τα ζώδια με τη μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, αποτελούν το ήμισυ του ζωδιακού τροχού. Ποια είναι λοιπόν αυτά;

Τα 6 ζώδια με τη μεγαλύτερη ενσυναίσθηση Pexels

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει τη φήμη ότι είναι κυκλοθυμικός και δεδομένου ότι «κουβαλάει» και τα συναισθήματα των άλλων, εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει το γιατί. Μπορεί να «διαβάσει» την ενέργεια στο δωμάτιο, πολύ εύκολα. Ως αποτέλεσμα, δυσκολεύεται να διαχωρίσει τα προσωπικά του συναισθήματα, από αυτά των άλλων. Αυστηρά προστατευτικοί και με κυβερνήτη το φεγγάρι, που διέπει τα συναισθήματά μας στην αστρολογία, οι Καρκίνοι γεννιούνται ως τροφοί. Τα συναισθήματα είναι βαθιά και εισχωρούν στο υποσυνείδητο. Αρκετά συχνά μπορεί να απορροφήσουν την ενέργεια της οικογένειάς τους και των αγαπημένων τους προσώπων.

Τα ζώδια με τη μεγαλύτερη ενσυναίσθηση: Λέων

Ο Λέων φημίζεται για το ότι θέλει να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, κάτι που μπορεί να δώσει μια αίσθηση αποστασιοποίησης από τους γύρω του. Αλλά όπως αποδεικνύεται, ο ρόλος του ως σταρ, είναι στην πραγματικότητα αυτός που τον κάνει να συντονίζεται με τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις των ανθρώπων. Επειδή ο Λέων κυβερνά την καρδιά, θα κάνει μεγάλες πράξεις γενναιοδωρίας, καλοσύνης και θα δώσει τη δική του ενέργεια, όπως ο ήλιος που τον κυβερνά, αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει κάποιον που αγαπά. Όλα προέρχονται από ένα ζεστό, με επίκεντρο την καρδιά, μέρος.

Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορούν να αντιληφθούν την παραμικρή αλλαγή στη συμπεριφορά των γύρω τους. Καμία λεπτομέρεια δεν είναι πολύ μικρή, για έναν πάντα διορατικό Παρθένο. Θα καταγράψουν ανεπαίσθητες αλλαγές, όπως μια αλλαγή στον τόνο της φωνής, ή κάτι τόσο γρήγορο όσο ένα ανέβασμα φρυδιού. Ως ένδειξη ενδιαφέροντος, θα θελήσει στη συνέχεια να βρει τρόπο να φροντίσει τους ανθρώπους που αγαπά. Μπορεί ακόμα και να προβλέψει τις ανάγκες των αγαπημένων τους, πριν καν προλάβουν να τις βάλουν σε λέξεις.

Τα ζώδια με τη μεγαλύτερη ενσυναίσθηση: Ζυγός

Αυτά τα ζώδια με ενσυναίσθηση έχουν έναν πραγματικά τρυφερό πυρήνα. Γνωστοί για την αναποφασιστικότητα τους, είναι αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό των Ζυγών που μιλά για τη βαθιά τους ικανότητα για ενσυναίσθηση. Αυτό το ζώδιο του αέρα, έχει μια έμφυτη επιθυμία για ειρήνη, αρμονία και αμοιβαία κατανόηση. Ένας Ζυγός θα εξετάζει πάντα τις σκέψεις και τα συναισθήματα ενός άλλου ατόμου και θα δίνει την ίδια βαρύτητα στις αντίστοιχες επιθυμίες του. Είναι η ενσάρκωση της ιδέας του να μπεις στη θέση κάποιου άλλου.

Σκορπιός

Ενώ είναι εύκολο να ερμηνεύσουμε τους Σκορπιούς ως επιφυλακτικούς ανθρώπους που κινούνται στο παρασκήνιο, πρακτικά είναι ζώδια του νερού. Ως συναισθηματικός ντετέκτιβ του ζωδιακού κύκλου, ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που θα ψάξει για αληθινή, ψυχοκεντρική οικειότητα. Στην αναζήτησή του για κατανόηση, ο Σκορπιός αναγνωρίζει τα συναισθήματα και τα τρωτά σημεία των άλλων ανθρώπων, τα οποία μπορούν εύκολα να τον κυριεύσουν.

Τα ζώδια με τη μεγαλύτερη ενσυναίσθηση: Ιχθύες

Ως το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που θεωρείται πύλη ανάμεσα σε αυτό το γήινο βασίλειο και το πνευματικό. Ως αποτέλεσμα, οι Ιχθύες θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε όλα τα είδη ενεργειακών πεδίων και ως συναισθηματικοί επεξεργαστές, μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις της αντίληψής τους για να συντονιστούν σε κάθε περιβάλλον. Νιώθουν ό,τι λέγεται ή δεν έχει ειπωθεί, ορατό ή αόρατο.