FEMALE TALK

H Bella Hadid μιλά για τις κακοποιητικές σχέσεις της. «Άρχισα να μην έχω όρια»

@2022 Vadim Ghirda/ AP Images

Η Bella Hadid μίλησε με ειλικρίνεια και θάρρος για το παρελθόν της που είχε σημαδευτεί από μία σειρά κακοποιητικών σχέσεων. Το μοντέλο έκανε αυτή την πολύ προσωπική εξομολόγηση στο podcast VS Voices, μία νέα σειρά podcasts της Victoria’s Secret.

Εκεί η 25χρονη Bella Hadid μίλησε για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στο να θέσει τα όριά της στην οικογένειά της, τις σχέσεις και τη δουλειά της. «Μεγάλωσα έχοντας γύρω μου άνδρες -είτε αυτό ήταν σε σχέσεις, στην οικογένεια, οπουδήποτε- που συνεχώς μου έλεγαν ότι η φωνή μου είναι λιγότερο σημαντική από τη δική τους», σημείωσε σχετικά η Bella Hadid για το πώς ξεκίνησαν όλα.

«Στη συνέχεια, καθώς έκανα σχέσεις μεγαλώνοντας, χωρίς να έχω τα όρια που να μου επιτρέπουν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να κάνω τη φωνή μου να ακουστεί, αυτό με επηρέασε και στις σχέσεις μου ως ενήλικη πολύ έντονα. Σε βαθμό που το νευρικό μου σύστημα θα κατέρρεε», πρόσθεσε η Bella Hadid.

«Ήταν μάχη ή φυγή. Είτε θα σιωπούσα και θα έκλαιγα και θα κλεινόμουν στον εαυτό μου, είτε θα ξεσπούσα και θα έφευγα», σημείωσε για τον τρόπο που προσπαθούσε να ανταπεξέλθει εκείνες τις φορές που το νευρικό της σύστημα κατέρρεε μέσα στις σχέσεις της.

Η Bella Hadid σημείωσε ότι επέστρεφε συνεχώς σε κακοποιητικές σχέσεις πράγμα που την επηρεάζε όλο και περισσότερο στη ζωή της, προσωπική κι επαγγελματική. «Συνεχώς επέστρεφα σε άνδρες -και σε γυναίκες- που με είχαν κακοποιήσει, κι εκεί είναι που ήρθε η τάση μου να ικανοποιώ τους ανθρώπους. Άρχισα να μην έχω όρια, όχι μόνο σεξουαλικά, σωματικά και συναισθηματικά, αλλά και στη δουλειά μου», διευκρίνισε το μοντέλο εξηγώντας πώς ξεκίνησε να αφοσιώνεται υπερβολικά στη δουλειά της. «Ξεκίνησα να είμαι people – pleaser στη δουλειά μου», τόνισε.

Η Bella Hadid κατάφερε να σπάσει τον «κύκλο»

Η Bella Hadid καταφερε να σπάσει τον κύκλο της κακοποίησης, με έναν συνδυασμό ψυχοθεραπείας, διαλογισμού και αποχής από τα social media. «Τώρα μπορώ να ανοιχτώ και να πω τι σκέφτομαι ειδικά μέσα στις σχέσεις μου και μέσα στην οικογένειά μου», συμπλήρωσε.

Η οικογένεια της Bella Hadid αποτελείται από αρκετά διάσημα πρόσωπα. Είναι κόρη της Yolanda Hadid και του Mohamed Hadid, ενώ τα αδέρφια της, Gigi και Anwar είναι επίσης διάσημα μοντέλα.

Η πιο γνωστή σχέση της είναι αυτή με τον The Weeknd με τον οποίο ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2015, όταν εκείνη ήταν 18 ετών κι εκείνος 25.

Bella Hadid Μαζί με τον πρώην σύντροφό της, The Weeknd το 2016. / @2022 Jordan Strauss/Invision/AP Images
Μαζί με τον πρώην σύντροφό της, The Weeknd το 2016.

 

@2022 Vadim Ghirda/ AP Images
Bella Hadid poses for photographers upon arrival at the premiere of the film ‘Three Floors’ at the 74th international film festival, Cannes, southern France, Sunday, July 11, 2021. (AP Photo/Vadim Ghirda)

Η σχέση τους συνεχίστηκε για τα επόμενα 4 χρόνια με διαλείμματα. Πλέον το μοντέλο φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με τον art director Marc Kalman, ενώ ο ράπερ φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με την Angelina Jolie.