ΣΧΕΣΕΙΣ

4 λόγοι που θες να κάνεις σεξ με τον πρώην σου (αλλά δεν πρέπει)

Pexels

Τα Χριστούγεννα και η περίοδος που τα ακολουθεί, αποτελούν και επιστημονικά, ένα χρονικό πλαίσιο που μπορεί να νιώθεις λίγο πιο «βαριά». Είναι οι τελευταίες του παλιού και οι πρώτες μέρες του νέου έτους που κάνεις σκέψεις για τη ζωή σου. Τι μπορεί να πήγε στραβά, τι μπορεί να πάει καλύτερα. Και κάπου εκεί, τσουπ εμφανίζεται σε ένα συννεφάκι πάνω από το κεφάλι σου και η μορφή του πρώην. Μήπως ήταν καλό παιδί και τσάμπα χώρισες; Μήπως τελικά δεν έφταιγε αυτός, αλλά εσύ; Μήπως νιώθεις απλά μόνη και θέλεις να του στείλεις μήνυμα;

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι λόγοι που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να θες να ξαναπροσεγγίσεις τον πρώην για να κάνετε σεξ; Spoiler Alert – είναι όλοι λάθος. Μην του στείλεις.

1. Νιώθεις μοναξιά

Άτιμο πράγμα η μοναξιά και είναι απολύτως λογικό να γυρνάς πίσω, σε παλιές και γνώριμες καταστάσεις. Ωστόσο, η συνύπαρξη με τον πρώην σου μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλά, αλλά το συναίσθημα θα είναι παροδικό. Μετά είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πιο άσχημα. Για αυτό, άσε το τηλέφωνο κάτω και μην στείλεις το μήνυμα.

2. Θέλεις να κάνεις απλά σεξ

Άνθρωπος είσαι, έχεις ανάγκες, λυγίζεις, θέλεις να κάνεις σεξ. Άρα τι κάνεις; Αναζητάς κάποιον που γνωρίζεις και ξέρεις ότι θα περάσεις καλά μαζί του (εφόσον περνάς καλά μαζί του στο σεξ), γι’ αυτό και τις δύσκολες ώρες στέλνεις μηνύματα στο whats app για να του πεις να βρεθείτε.

3. Νιώθεις ότι δεν έχει τελειώσει το μεταξύ σας

Αναζητάς το λεγόμενο closure που λένε και στο χωριό μου, νιώθεις την ανάγκη να βρεθείτε μια ακόμα φορά, γιατί ενδεχομένως η κατάσταση δεν έληξε όπως ήθελες. Μόνο πρόσεξε η 1 φορά, έτσι για τον παλιό, καλό καιρό γίνει 10 φορές, και καταλήξετε να έχετε πάλι σχέση. Να θυμάσαι ότι είναι πρώην σου για κάποιον λόγο!

4. Πιστεύεις ότι μπορείτε να τα ξαναβρείτε

Σε περίπτωση που δεν έληξες εσύ τη σχέση σας, είναι λογικό να νιώθεις πληγωμένη και να θέλεις να τον κερδίσεις πίσω. Όταν όμως κάποιος έχει αποφασίσει να χωρίσει, μάλλον- ΜΑΛΛΟΝ δεν θέλει να είστε μαζί, οπότε καλό θα είναι πριν κάνεις οτιδήποτε να σκεφτείς καλά αν αξίζει να επενδύσεις σε έναν άνθρωπο που δεν θέλει να τα ξαναβρείτε.