CELEBRITIES

Η Μαρία Μπακοδήμου εύχεται στον 20χρονο γιο της με 2 φωτογραφίες που θα χαζεύεις με τις ώρες

Instagram.com/mariabacodimou

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερα γιορτινή και χαρούμενη μέρα για τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Σαν σήμερα ήρθε στον κόσμο ο μικρότερος γιος τους για να συμπληρώσει την οικογένειά τους, η οποία μεγάλωσε στις 5 Ιανουαρίου του 2002 κατά ένα ακόμη μέλος. Ο Άρης Αργυρόπουλος γίνεται 20 ετών κι όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο τον χαζεύουμε.

Εν όψει των 20ων γενεθλίων του Άρη Αργυρόπουλου την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, λοιπόν, η Μαρία Μπακοδήμου ως περήφανη μαμά δυο αγοριών θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον μικρότερο της οικογένειας, με μία #tb και μία πιο πρόσφατη φωτογραφία του γιου της. Κάπως έτσι, μείναμε εκεί να χαζεύουμε τον Άρη Αργυρόπουλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου εύχεται στον Άρη Αργυρόπουλο με δυο υπέροχες φωτογραφίες

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άλμπουμ από δυο φωτογραφίες. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε έναν μικρό Άρη Αργυρόπουλο να χαμογελάει στην κάμερα, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον ίδιο κάποια χρόνια αργότερα και μάλιστα πρόσφατα, να ποζάρει στην κάμερα και να μαγνητίζει τα βλέμματα. «Το κερασάκι μου έγινε άντρας», έγραψε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου στην περιγραφή της φωτογραφίας κι εμείς έχουμε να πούμε πως το κερασάκι στην τούρτα είναι η δεύτερη φωτογραφία.

«Κι έτσι με ένα φφφσσσττ περάσανε είκοσι χρόνια. Και το κερασάκι μου έγινε άντρας. Χρόνια πολλά γιε μου. Να έχεις μια υπέροχη, μεγάλη, γεμάτη εμπειρίες ζωή. Σε αγαπάω πιο πολύ από όσο λέει αυτή η λέξη», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ τα σχόλια έχουν γεμίσει ευχές.

Ο Άρης Αργυρόπουλος αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών τον Ιούλιο του 2020. Στη συνέχεια μαζί με τον αδερφό του προτίμησαν να υπηρετήσουν τη θητεία τους. Ύστερα από την ολοκλήρωσή της, ο ίδιος έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό, προκειμένου «ν’ ανοίξει τα φτερά του». Τώρα έχει ξεκινήσει τη δική του σειρά ρούχων, DrisByDris. Το μέλλον είναι μπροστά του κι εμείς του ευχόμαστε χρόνια πολλά!