ROLE MODELS

H Cardi B φιγουράρει στη νέα, πιο σημαντική σελίδα του Playboy

@2021 Jordan Strauss/Invision/AP, File/ AP Images

Πάει ο καιρός που είχες συνδέσει το Playboy με τα κουνελάκια του Hugh Hefner. Ο κόσμος αλλάζει, ευτυχώς, και μαζί του αλλάζουν κι όλα όσα νομίζαμε βεβαιότητες. Μία τέτοια μεγάλη αλλαγή σηματοδοτεί για τον ιστορικό τίτλο του περιοδικού, το γεγονός ότι μία γυναίκα αναλαμβάνει για πρώτη φορά όχι να κοσμήσει το εξώφυλλό του, αλλά τη θέση της In – Residence Creative Director του Playboy και του ιδρυτικού μέλους της νέας του πλατφόρμας, CENTERFOLD.

«Το κορίτσι σας είναι τώρα η πρώτη στην ιστορία In Residence Creative Director του Playboy» έγραψε η ράπερ στο Twitter στις 2 Δεκεμβρίου. «Τι όνειρο», συμπλήρωσε η Cardi B και μίλησε περισσότερο για τον ρόλο που αναλαμβάνει. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όλα όσα θα έρθουν», κατέληξε. Μία αντίστοιχη ανακοίνωση έκανε και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τη ράπερ

Σε επίσημη ανακοίνωση η Cardi B ανέλυσε γιατί αυτή η νέα θέση ήταν όνειρο για εκείνη. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένιωθα μία σύνδεση με το Playboy. Είναι πραγματικά η αυθεντική πλατφόρμα της αλογόκριτης δημιουργικότητας και με εμπνέει η απίστευτη κληρονομιά του στις μάχες των προσωπικών ελευθεριών. Έχω τόσες ιδέες ήδη. Ανυπομονώ», ανέφερε η Cardi B.

Τον ίδιο ενθουσιασμό μοιράστηκε και το Playboy στην ανακοίνωση της συνεργασίας τους. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι και να νιώθουμε μεγαλύτερη τιμή, καθώς υποδεχόμαστε την πρώτη στην ιστορία μας In Residence Creative Director μας, το είδωλο Cardi B», ανέφερε η ομάδα του Playboy στο Twitter.

Ο νέος ακόμα πιο σημαντικός ρόλος της Cardi B στο Playboy

Μπορεί το Playboy να σταμάτησε να εκδίδεται ως έντυπο πριν από 2 χρόνια, αλλά συνεχίζει και επεκτείνει την online παρουσία του με την πλατφόρμα CENTERFOLD, ιδρυτικό μέλος της οποίας θα είναι και η Cardi B.

Η πλατφόρμα αυτή, θα λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας των top δημιουργών του κόσμου με τους fans τους, ενώ θα τους επιτρέπει να διευρύνουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες. Και το όνομά της προέρχεται από τη διάσημη διπλωμένη σελίδα στη μέση του περιοδικού που περιείχε κάποτε τη γυμνή φωτογράφιση του κοριτσιού του εξωφύλλου του. Το κορίτσι αυτής της τόσο σημαντικής από κάθε άλλη σελίδα του Playboy, θα είναι μόνιμα η Cardi B.

«Είμαι επίσης ενθουσιασμένη που θα εγκαινιάσω τη νέα μας πλατφόρμα που καθοδηγείται από τους δημιουργούς, το CENTERFOLD», σημείωσε στην ανακοίνωσή της η Cardi B. «Οι δημιουργοί αξίζουν να εκφράζονται ελεύθερα και αφιλτράριστα. Αξίζουν να αισθάνονται ασφαλείς ως προς τη δημιουργικότητα και τη σεξουαλικότητά τους. Και τους αξίζει να έχουν το δικό τους μέλλον», πρόσθεσε αναλύοντας την κουλτούρα και την έμπνευση πίσω από τη νέα πλατφόρμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του PLBY Group, Ben Kohn με τη σειρά του, αποκάλεσε την Cardi B «δημιουργική ιδιοφυΐα», δηλώνοντας ενθουσιασμένος με τη νέα αυτή συνεργασία.

Cardi B, αυτή είναι η χρονιά σου

Αυτή είναι σίγουρα η χρονιά της Cardi B. Πριν από τον νέο της ρόλο για το Playboy, η Cardi B είχε κάνει το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια των American Music Awards, ενώ η σαντιγί με αλκοόλ που κυκλοφόρησε “Whipped Shots” έγινε ανάρπαστη.

Επιπλέον χάρη στη συμμετοχή της στο remix για το Girls Like You των Maroon 5, έγινε η πρώτη γυναίκα ράπερ με δύο διαμαντένια τραγούδια στις Ηνωμένες Πολιτείες (το πρώτο τραγούδι της που έγινε διαμαντένιο ήταν το Bodak Yellow το 2017). Η Cardi B εξασφάλισε επίσης μία ακόμα υποψηφιότητα για τα Grammy Awards για το single της “Up”.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, η ράπερ βιώνει και μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Πριν από τρεις μήνες η ίδια και ο σύζυγός της, Offset, απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, ένα αγοράκι.

Μία γυναίκα που δεν σταματά να εξελίσσεται

H Cardi B έχει αποδείξει ότι όσα συμπεράσματα κι αν νομίζεις ότι βγάζεις για εκείνη, θα στα ανατρέπει με την πορεία της. Η ράπερ υπήρξε στρίπερ, Instagram celebrity,  και πρωταγωνίστρια της reality TV. Ήταν η πρώτη γυναίκα στο είδος της μουσικής της που βραβεύτηκε με Grammy. Επίσης, ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα του περιοδικού Time (2018). Τώρα είναι μία γυναίκα που ηγείται και θα επηρεάσει την κουλτούρα ενός από τους πιο ισχυρούς τίτλους των Media. Κι ακόμα βρίσκεται στην αρχή της λαμπρής διαδρομής της.