ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

AMA Awards 2021: Η Cardi B με χρυσή μάσκα Schiaparelli και όλοι οι άλλοι

@2021 Jordan Strauss/ Αssociated Press

Έχει τεράστια διαφορά, το πώς «πουλάει» κανείς τα ρούχα που φοράει. Το πόσο μπορείς να υποστηρίξεις από το πιο απλό t-shirt που φοράς μέχρι το πιο glamorous ή dramatic outfit. Δεν έχει σημασία τι φοράς -καμιά φορά-, αρκεί να πιστεύεις αυτό που φοράς. Να πιστεύεις ότι μέσω αυτού του ρούχου, αποκαλύπτεις μια πτυχή του εαυτού σου.

Θα φέρω σαν παράδειγμα την Cardi B στα AMA Awards 2021. Η ταλαντούχα ράπερ έχει ένα αρκετά «δικό» της στιλ. Δεν σημαίνει ότι το στιλ της είναι για όλους. Ειδικά, όταν προσφέρει avant-garde ύφους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα over the top. Είναι “loud”. Έχουν υπερβολικό accessorizing, έχουν drama και καμιά φορά, σε κάνουν να αναρωτιέσαι «μ’ αρέσει αυτό που βλέπω ή όχι;».

Κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η επιτυχία, όσον αφορά τις red carpet εμφανίσεις. Το ότι μένεις “memorable”. Αν σε μια λαοθάλασσα από celebrities ξεχωρίζεις, ε, τότε η δουλειά έχει γίνει. Παρ’ όλες τις πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις που έκανε η Cardi B εντός και εκτός κόκκινου χαλιού, στα AMA Awards 2021, aka American Music Awards, ήταν η μοναδική που έκανε τη διαφορά. Είναι αυτή για την οποία μιλάμε. Είναι αυτή που θυμόμαστε μέσα στην μετριότητα ενός χαλιού που δεν είχε τίποτα το τρομερά ενδιαφέρον να μας προσφέρει. Μόνο μετρημένες στα δάχτυλα καλές εμφανίσεις. Η Cardi B στα AMA Awards 2021, λοιπόν, έκανε εμφανίσεις που συζητιούνται. Είτε σ’ αρέσει το στιλ της, είτε όχι, ακόμα κι αν βρίσκεις αυτά τα looks “too much”, έχει πετύχει τον στόχο της: να μείνει αξέχαστη.

Γι’ αυτό και για το χαλί των AMA Awards 2021, κάνω focus στις εμφανίσεις της Cardi B, στο χαλί αλλά, και στην σκηνή των βραβείων. Είτε σου άρεσαν αυτά που φόρεσε, είτε όχι, αυτή θα θυμάσαι από αυτά τα βραβεία. Όχι τον Billy Porter με το ridiculous καπέλο/ομπρέλα στο χαλί, προσπαθώντας να φανεί “camp”.Ούτε τους BTS με τα Louis Vuitton κοστούμια τους. Θα θυμάσαι στην Cardi B. Άντε και 5-6 ακόμα looks.

Η Carbi B στα AMA Awards 2021, έκλεψε την παράσταση

Η Carbi B, στο χαλί των AMA Awards 2021, τα «έδωσε» όλα. Έκανε 3 διαφορετικές εμφανίσεις, εκ των οποίων η μια περιλάμβανε μια χρυσή μάσκα Schiaparelli και μαύρο πέπλο από πάνω. Έπειτα, άλλαξε σε ένα cut-out βελούδινο column dress και ένα οff-white φόρεμα με σκίσιμο και oversized hoodie.

Τα βλέμματα τράβηξε και στη σκηνή των βραβείων, όπου άλλαξε 5-6 κοστούμια. Ξεχώρισα το εκπληκτικό Jean Paul Gaultier neon green φόρεμα αλλά και το εκπληκτικό stuctured τζιν jacket. Καθένα από τα looks της, τα υποστήριξε απόλυτα προσφέροντας dramatic εμφανίσεις, εντός και εκτός χαλιού.

@2021 Jordan Strauss/ Αssociated Press

Η Cardi B με Schiaparelli.

@2021 Jordan Strauss/ Αssociated Press

Mε δημιουργία Sohee Park.

@2021 Richard Shotwell/ Αssociated Press

Mε φόρεμα Christian Siriano.

ABC via Getty Images/Getty Images

Η Cardi B με neon Jean Paul Gaultier φόρεμα.

ABC via Getty Images/Getty Images

Mε εκπληκτικό jacket Schiaparelli.

Όλοι οι υπόλοιπες εμφανίσεις

Ανάμεσα στα εντυπωσιακά looks της Carbi B, ξεχώρισα μερικές ακόμη εμφανίσεις, οι οποίες είχαν ένα ενδυματολογικό ενδιαφέρον. Με τις Chlöe και Halle Bailey να προσφέρουν λίγο 90s, λίγο βγαλμένες από r ‘n b βιντεοκλίπ, εμφανίσεις, αλλά και την Olivia Rodrigo να υποστηρίζει ένα κομψό glamorous David Koma φόρεμα, οι παρακάτω εμφανίσεις είχαν ενδυματολογικό ενδιαφέρον.

@2021 Jordan Strauss/ Αssociated Press

Η Olivia Rodrigo με David Koma φόρεμα.

@2021 Jordan Strauss/ Αssociated Press

H Halle Bailey με LaQuan Smith δημιουργία.

@2021 Jordan Strauss/ Αssociated Press

Η Chlöe Bailey με cut-out dress Monsoori.

@2021 Jordan Strauss/ Αssociated Press

H Liza Koshy με ANИAKIKI.

@2021 Jordan Strauss/ Αssociated Press

H Winnie Harlow με mini dress, Zuhair Murad.