CELEBRITIES

Αδάμ, Τσιντικίδου, Λαζοπούλου, Πούπου: Τα σούπερ μοντέλα των 90s στο πιο επικό throwback

Η Εύη Αδάμ με τη Μαρίνα Πούπου. Γιώργος Παπαδάκης/ Papadakis Press

Για τη χρυσή εποχή των 90s έχουν γραφτεί άπειρες γραμμές. Θες που μας έμοιαζε με τη συλλογική παιδική μας ηλικίας της ανεμελιάς και της υπερβολής; Θες επειδή έχει ταυτιστεί στον νου μας με την ευμάρεια και την καλοπέραση; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, τα 90s τα αγαπάμε. Και αγαπάμε και τα πρόσωπα που γνωρίσαμε σε αυτά. Μερικά από αυτά είναι τα μοντέλα της εποχής εκείνης, τα δικά μας, εγχώρια supermodels, όπως η Εύη Αδάμ, η Μαρίνα Τσιντικίδου, η Ίνα Λαζοπούλου και η Μαρίνα Πούπου. Κι αυτές θα βρεις στο παρακάτω throwback, που άνετα μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το επικό στιγμιότυπο της ημέρας.

Ο Δημήτρης Αιθωμιανάκης ήταν εκείνος που ανάρτησε το στιγμιότυπο με τα τέσσερα μοντέλα των 90s, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για μία φωτογράφιση του περιοδικού Nitro για τις ανάγκες της οποίας η Εύη Αδάμ, η Μαρίνα Τσιντικίδου, η Ίνα Λαζοπούλου και η Μαρίνα Πούπου, πόζαραν γυμνές έχοντας στην αγκαλιά τους κουτάβια.

Οι τέσσερις γυναίκες διέγραψαν μία επιτυχημένη καριέρα στο modeling, οι τρεις εξ αυτών είχαν περάσει από τον θεσμό των καλλιστείων (Εύη Αδάμ, Μαρίνα Τσιντικίδου, Μαρίνα Πούπου), ενώ η τέταρτη (Ίνα Λαζοπούλου) ήταν και ηθοποιός και τραγουδίστρια. Οι ημέρες των 90s ήταν σίγουρα ταυτισμένες με ονόματα και πρόσωπα σαν τα δικά τους και με φωτογραφίσεις όπως η παραπάνω.

Τα τέσσερα μοντέλα, όπως και άλλοι συνάδελφοί τους την ίδια εποχή, δοκιμάστηκαν και σε άλλους χώρους του θεάματος και πλέον έχουν αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μαρίνα Πούπου είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς 1991, ενώ αποσύρθηκε από τον χώρο της μόδας όταν παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Γιώργο Αράπη, με τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα απέκτησε δύο παιδιά και έχει πλέον χωρίσει. Η Μαρίνα Τσιντικίδου είχε πάρει τρεις τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς, Σταρ Ελλάς το ‘92, Μις Ευρώπη την ίδια χρονιά και Μις Μάντισον το ’94. Πέρασε στον χώρο της τηλεόρασης όπου εμφανίστηκε στις εκπομπές Candid Camera και Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό (όπου αν θυμάσαι όπως έχει πει δεν πέρασε καθόλου καλά), ενώ στράφηκε στο θέατρο και την υποκριτική όταν επέλεξε να αποχωρήσει από τις πασαρέλες.

Η Εύη Αδάμ στέφθηκε Μις Ελλάς το ’95. Πέρασε κι εκείνη από τον χώρο της τηλεόρασης όπου παρουσίασε μεταξύ άλλων το Mega Star, ενώ από τον γάμο της με τον Λάμπη Λιβιεράτο που έληξε πριν από αρκετά χρόνια, έχει αποκτήσει δύο κόρες γεμάτες ομορφιά και ταλέντο, τη Δανάη και τη Νεφέλη.

Τέλος, η Ίνα Λαζοπούλου, είχε φοιτήσει με υποτροφία στη σχολή Alvin Ailey στη Νέα Υόρκη πριν ακόμα έρθει στην Ελλάδα και ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο και ηθοποιός. Στο βιογραφικό της υπήρχαν εμφανίσεις στο Broadway, αλλά και σε video clip του Bruce Springsteen και της Diana Ross. Πλέον ζει μία ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ έχει γίνει και μαμά πριν από αρκετά χρόνια. Η κόρη της, Αλεξάνδρα είναι 23 ετών.