BEAUTY SHOPPING

5 παιδικά αντηλιακά για ξέγνοιαστες βουτιές και παιχνίδια στον ήλιο

Unsplash

Θυμάμαι τη μαμά μου να μας κυνηγάει κατά μήκος της παραλίας για να μας απλώσει αντηλιακό. Εμείς το διασκεδάζαμε, εκείνη πάλι όχι (συγγνώμη μαμά). Χρόνια μετά κατάλαβα πόση υπομονή είχε και δίκιο.

Αν είσαι μαμά, λοιπόν, γνωρίζεις από πρώτο χέρι πως η παραπάνω διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη. Και ότι η διαδικασία της αντηλιακής προστασίας δεν σταματά μόνο σε σένα. Βρήκες το αντηλιακό που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα και τώρα πρέπει να επιλέξεις τα κατάλληλα και για τα παιδιά ώστε και εσύ και αυτά να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα. Οι μικροί μας φίλοι θέλουν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι στο νερό και κάτω από τον ήλιο. Και ένα δίκιο το έχουν. Δεν θέλουν με τίποτα να τους το στερήσεις. Χρειάζονται όμως και την κατάλληλη προστασία.

Τι γίνεται όταν όλο το παραπάνω σκηνικό κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μια μικρή «μάχη»; Κανένα παιδί δεν είναι πρόθυμο να βάλει με την πρώτη αντηλιακό. Με τις νέες μορφές των αντηλιακών ωστόσο αυτή η διαδικασία γίνεται παιχνιδάκι. Τα περισσότερα παιδικά αντηλιακά κυκλοφορούν σε μορφή σπρέι, μυρίζουν φανταστικά και απλώνονται εξαιρετικά γρήγορα. Αν ετοιμάζεσαι για διακοπές και ψάχνεις το ιδανικό αντηλιακό για το παιδί σου συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 επιλογές για ξέγνοιαστες βουτιές και ατελείωτα παιχνίδια στον ήλιο.

5 παιδικά αντηλιακά για ξέγνοιαστες βουτιές και παιχνίδια στον ήλιο

10-3aca546a58ff7b3b62479f066c58a205.jpg
ATTICADPS.GR

Frezyderm Kids Sun Care SPF50+

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό, που παρέχει πολύ υψηλή προστασία. Iδανικό για παιδιά και άτομα με ερυθήματα και φωτοευαισθησία. Eξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία, προστατεύοντας τα βλαστοκύτταρα, θωρακίζει το DNA του δέρματος και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη φωτοανοσοκαταστολή, τους περιβαντολλογικούς ρύπους και τις ελεύθερες ρίζες.
26,54 € 17,25 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-9e36f6a2c5f63deab03d33fa42dad294.jpg
ATTICADPS.GR

Nivea Kid's Moisturizing Coloured Spray SPF50+

To Nivea Kid's Moisturizing Coloured Spray είναι ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία και τη φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Χάρη στα φίλτρα UVA/UVB προσφέρει άμεση αντηλιακή προστασία ενώ μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο. Η περιποιητική του σύνθεση υποστηρίζει τη δράση των προστατευτικών στρωμάτων της επιδερμίδας χαρίζοντας ενυδάτωση μακράς διαρκείας. Απορροφάται αμέσως και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό.
16,99€ 11,04€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-f04df69baddca7bfe4c8db52a3cce4fb.jpg
ATTICADPS.GR

Vichy Capital Soleil Wet Skin Gel Kids SPF50+

Με Wet Technology, απωθεί το νερό, η προστασία δεν μειώνεται και παραμένει ακόμα και σε βρεγμένη επιδερμίδα. Σύνθεση πολύ ανθεκτική στο νερό. Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα. Προστασία χάρη στο σύστημα φίλτρων UVA με Mexoryl XL ενάντια ακόμα και στις μακρές UVA. Υποαλλεργικό ,κατάλληλο για την ευαίσθητη παιδική ηλικία. Με Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy.
26,18 € 18,33 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Korres Coconut & Almond Kids Sunscreen Spray SPF50
PHARMACY2GO.GR

Korres Coconut & Almond Kids Sunscreen Spray SPF50

Απαλό αντηλιακό γαλάκτωμα που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση ενώ παράλληλα σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών.
25,15€ 12,32€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Apivita Suncare Kids Protection SPF50 Παιδικό Αντηλιακό Spray Για Πρόσωπο - Σώμα Με Aloe Calendula 150ml
PHARM16.GR

Apivita Suncare Kids Protection SPF50 Παιδικό Αντηλιακό Spray Για Πρόσωπο - Σώμα Με Aloe Calendula 150ml

Αντηλιακή προστασία με ό, τι πιο αγνό από τη μητέρα φύση. Υποαλλεργικό αντηλιακό spray υψηλής προστασίας ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη νηπιακή και παιδική επιδερμίδα. Ο ειδικά μελετημένος φωτοσταθερός συνδυασμός οργανικών και ανόργανων φίλτρων παρέχει σταθερή προστασία καθ’όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και προστατεύει ισχυρά από UVA και UVB ακτινοβολία.
13.48€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ