CELEBRITIES

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν επιβεβαιώνει τον χωρισμό της με τον Snik και διαψεύδει το «Πρωινό»

Instagram.com/snikthehustla

Μία αναταραχή προκάλεσε η είδηση, το πρωί της Παρασκευής 9 Απριλίου, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik δεν είναι πια μαζί. Μια είδηση που αρχικά δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα, επιβεβαιώθηκε στον αέρα της εκπομπής του «Πρωινού» και διαψεύστηκε από την παρουσιάστρια του “Pop Up”.

Όλα, λοιπόν, ξεκίνησαν όταν το «Πρωινό» επιβεβαίωσε on air τις φήμες χωρισμού της παρουσιάστριας και του ράπερ. Φήμες που αρχικά ξεκίνησαν από το σχετικό δημοσίευμα. Το εν λόγω άρθρο μιλούσε για υποτιθέμενα σύννεφα στη σχέση του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την τελευταία, μάλιστα, να αναζητά καινούργιο σπίτι.

Η επιβεβαίωση του χωρισμού από το «Πρωινό»

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε πως, μετά από επικοινωνία της με την Έλενα Χριστοπούλου, η μάνατζερ και φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε πως αυτά τα μαύρα σύννεφα υπάρχουν όντως ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik.

«Εμείς, επικοινωνήσαμε από τα χαράματα με τη μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου. Η ίδια επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν όντως σύννεφα στη σχέση της Ηλιάνας και του Snik. Σίγουρα υπάρχει αγάπη. Έχει ξανά υπάρξει τέτοιος τσακωμός και κρίση στο παρελθόν και έκαναν την προσπάθειά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού, κάνοντας παράλληλες αναφορές στο δημοσίευμα. Στη συνέχεια, η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε την απάντησή της

Φυσικά, η είδηση που ξάφνιασε ακόμα και την ίδια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία χώρισε και δεν το ήξερε, δεν πέρασε ασχολίαστη. Το “Pop Up”, λοιπόν, έκανε ένα διαφορετικό ξεκίνημα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε στο πλατό υπό το άκουσμα του λαϊκού άσματος της Άντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ», δίνοντας μία χιουμοριστική διάθεση σε αυτό που είχε συμβεί.

Με λακωνικότητα και χωρίς να επεκταθεί στο θέμα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της. Διαβεβαίωσε, παράλληλα, πως η Έλενα Χριστοπούλου δεν αναφέρθηκε ποτέ στην προσωπική της ζωή. Γιατί ακριβώς είναι προσωπική. «Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για τη διακριτικότητά τους σε ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου. Καλό ή κακό. Τις καλές και κακές ημέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε. Θα την πω την αλήθεια μου, είναι όλα καλά. Μην στενοχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω αυτό. Η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Γιατί πολύ απλά είναι προσωπική», ανέφερε στην αρχή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ξέρουμε ότι κρύβεις τη θλίψη σου» της είπε χιουμοριστικά ο Κωνσταντίνος Ντάφλος. «Όχι, αγάπη μου, έχω βγάλει κριθαράκι. Τα έχω πάθει όλα σήμερα. Δεν είναι καλή ημέρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί από την ώρα που ακούγονται αυτά τα δημοσιεύματα με κάνετε και γελάω με την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πολύ» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγερωργίου.