ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος: Οι 3 ερωτογενείς ζώνες του πιο αντισυμβατικού ζωδίου

Unsplash

Ο Υδροχόος είναι αδιαμφισβήτητα ένα ζώδιο που δεν συμπαθεί τα κλισέ και τα τετριμμένα. Βαριέται τα παραδοσιακά ραντεβού και το να μιλάει για δουλειά, ενώ θέλει εκπλήξεις και σασπένς προκειμένου να προχωρήσει ερωτικά.

Ας πούμε λοιπόν ότι ο Υδροχόος έχει κάνει μία γνωριμία, έχει περάσει αυτό το στάδιο και πάμε για την επίτευξη της σεξουαλικής ικανοποίησης. Πιστεύεις ότι αυτό το ζώδιο περιμένει κλασικές κινήσεις στην κρεβατοκάμαρα; Η απάντηση θα σε εκπλήξει και οι ερωτογενείς ζώνες αυτού του ζωδίου δεν είναι σίγουρα αυτό που φαντάζεσαι. Για να σιγουρευτείς βέβαια, καλύτερα να ρωτήσεις. Δεν είναι όλοι οι Υδροχόοι η ίδια περίπτωση.

Γάμπες και αστράγαλοι

Αν και δεν σου φαίνονται τα πιο σέξι σημεία του σώματος, ο Υδροχόος νιώθει την ανάγκη να ακουμπά στη Γη και να διοχετεύει εκεί την ενέργεια που παίρνει από τους άλλους. Μπορεί να πιστεύεις ότι τα συγκεκριμένα σημεία δεν είναι πολύ ερεθιστικά, αλλά ένας κλασικός Υδροχόος λατρεύει έναν εραστή που παίρνει πρωτοβουλίες, είναι τολμηρές και κάνει κάτι μη αναμενόμενο. Ένα απαλό μασάζ στις γάμπες και γύρω από τους αστραγάλους θα απογειώσει σίγουρα το πιο αντισυμβατικό ζώδιο.

Καρποί

Μία αρκετά ευαίσθητη περιοχή για έναν Υδροχόο, που μάλλον αποδεικνύεται υψηλή ερωτογενής ζώνη. Ένα άγγιγμα, μερικά απαλά φιλιά ή η καθοδήγηση μέσα από το δικό του χέρι, θα απογειώσει τα πράγματα. Ένας Υδροχόος δεν θέλει μόνο να λαμβάνει απόλαυση και ηδονή, αλλά και να δίνει σε γενναίες ποσότητες.

Μυαλό

Δεν χρειάζεται να κάνεις εκκεντρικά πράγματα προκειμένου να κερδίσεις τον Υδροχόο. Πρέπει μόνο να ξέρεις τον τρόπο για να διεγείρεις το μυαλό του. Πριν φτάσετε στο σεξ, αυτό το ζώδιο θέλει να επικοινωνήσετε, να μοιραστείτε πράγματα και να βγείτε ραντεβού που θα είναι γεμάτα σπίθα και ενθουσιασμό. Μετά θα περάσετε σε πικάντικες φαντασιώσεις και κόλπα, αλλά όλα ξεκινούν από τη σωστή περιγραφή και αφήγηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε στην πράξη.