CELEBRITY BEAUTY

Ana de Armas: Μετά τον χωρισμό της με τον Ben Affleck έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Stephane Cardinale - Corbis/Corbis/Getty Images/Ideal Image

Θα συμφωνήσεις μαζί μου πως τα μαλλιά είναι αποδεδειγμένα ένα από τα πρώτα πράγματα που αλλάζουμε όταν θέλουμε να κάνουμε μία αλλαγή στη ζωή μας. Η Ana de Armas επιβεβαιώνει, όπως όλα δείχνουν, τον κανόνα.

 

Τα μαλλιά μας είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να ανανεώσουμε το look μας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μία περιουσία ή να αλλάξουμε όλη την γκαρνταρόμπα μας. Κι αν δεν είναι μία αλλαγή στο μήκος τους (από μακριά να πάμε στο καρέ ή από το καρέ για παράδειγμα στο bowl cut όπως έκανε η Charlize Theron), σίγουρα θα είναι μία αλλαγή στο χρώμα τους. Κάθε γυναίκα ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για τον εαυτό της. Για την Ana de Armas ήταν σίγουρα μία αλλαγή και στα δύο.

Μετά την είδηση χωρισμού της με τον Ben Affleck, ύστερα από σχεδόν έναν χρόνο έρωτα (πολλών φωτογραφιών κατά τη διάρκεια της καραντίνας και παθιασμένων φιλιών on camera), η Ana de Armas αποφάσισε εκτός από διαφορετικό δρόμο, να κάνει και μία αλλαγή στην κόμη της. Έκοψε τα μαλλιά της σε ένα κλασικό πολύ κοντό καρέ που έφτανε στο ύψος του πηγουνιού, κόβοντας παράλληλα αφέλειες, ενώ η νέα απόχρωση στα μαλλιά της φαίνεται πιο σκούρα από αυτή που την είχαμε δει τελευταία φορά. Το ντεμπούτο της με το νέο της hairlook έκανε εμφανιζόμενη σε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο μιλάει με τη φίλη της Claudia Muma.

Το πριν:

Το νέο hairlook της Ana de Armas:

Ana de Armas μαλλιά

Πάτα play στο παρακάτω βίντεο, εκεί γύρω στο 1:24:22 θα δεις την Ana de Armas με το ανανεωμένο hair look της.