CELEBRITY STYLE

GNTM: Το κοστούμι της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ο πραγματικός «νικητής» του show

Ιnstagram/Olympiakollia

Φέτος, ήταν μια διαφορετική χρονιά για τη μόδα. Από τη στιγμή που άλλαξε το lifestyle μας, άλλαξε και το ντυσιμό μας. Γι’ αυτό και στις top fashion αναζητήσεις της χρονιάς, σύμφωνα με τη Google, τα loungewear ρούχα είχαν την πρωτιά. Παρ’ όλα αυτά, κάποιες σταθερές αξίες, όσον αφορά το ντύσιμό μας, συνέχισαν να έχουν ισχύ. Ένα κοστούμι είναι classic γι’ αυτό ήταν η δεύτερη πιο δημοφιλής αναζήτηση της χρονιάς ήταν αυτά. Γιατί όμως; Θα σου πω γιατί. Γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και το απαράμιλλο στιλ που προσφέρει ένα κοστούμι. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είχε και το εκπληκτικό κοστούμι της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το κοστούμι της Ζενεβιέβ Μαζαρί στον χθεσινό τελικό του GNTM, «έκλεψε» την παράσταση. Και σε μια πορωμένη με τη μόδα σαν εμένα, ήταν ο πραγματικός «νικητής» του show. ΟΚ, μαζί με τον ταλαντούχο Ηρακλή.

Το κοστούμι της Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν ήταν ένα συνηθισμένο κοστούμι

Περιμέναμε το τελευταίο outfit της Ζενεβιέβ για τη φετινή σεζόν του GNTM ότι θα ήταν “the bomb” (που θα έλεγε και η νεολαία), και ήταν. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα σύνολο, «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα της. Το κοστούμι της Ζενεβιέβ «φώναζε» την αισθητική της. Είχε όλα τα λίγο punk rock στοιχεία που χαρακτηρίζουν το στιλ της με τη σωστή δόση glam. Γι’ αυτό και μόνο της δίνουμε τα εύσημα και γι’ αυτό, στα μάτια μας τουλάχιστον, έκλεψε την παράσταση.

Το κοστούμι της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν δημιουργία του Κύπριου σχεδιαστή, Sotiris Georgiou και ήταν σε μια bold μοβ/magenta απόχρωση. Το κοστούμι ήταν από ταφτά, ενώ το σακάκι κούμπωνε σταυρωτά. Το μήκος του παντελονιού σταματούσε στον αστράγαλο δίνοντας μια διακριτική feminine πινελιά στο look. Το μοβ κοστούμι συνόδευσε με ένα πουκάμισο με ψηλό γιακά προσφέροντας μια πιο rock, vampy αισθητική στο συνολικό outfit. Αλλά ήταν τα αξεσουάρ που συνόδευσαν το σύνολο και που το ανέδειξαν πραγματικά.

Τα αξεσουάρ της Ζενεβιέβ ήταν ο “game changer” του συνόλου της

Για ακόμη μια φορά, τα αξεσουάρ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο look της Ζενεβιέβ. Η ίδια είναι φαν των αξεσουάρ και των κοσμημάτων και το look αυτό το επιβεβαιώνει. Η ίδια ολοκλήρωσε το look με statement ασημένια κοσμήματα του οίκου Georg Jensen. Ένα περίτεχνο choker τοποθετήθηκε πάνω από τον γιακά του πουκαμίσου δίνοντας μια έξτρα δόση κομψότητας στο σύνολο. Ολοκλήρωσε με δαχτυλίδια στα χέρια.

Άλλο ένα αξεσουάρ/ατού ήταν οι κάλτσες της Ζενεβιέβ που ήταν στο ίδιο χρώμα με το κοστούμι της. Οι σουέντ πλατφόρμες της, οι οποίες οποία είχαν αναφορές από το κίνημα του Ροκοκό, «έδεσαν» όλο το σύνολο.

Όλα λειτούργησαν άψογα στο look της, κάνοντας το κοστούμι της Ζενεβιέβ Μαζαρί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ένας φανταστικός τρόπος να «κλείσει» η σεζόν.