CELEBRITIES

Η Φαίη Μαυραγάνη μιλά για τον σύζυγό της Νίκο Μάνεση, τα παιδιά τους και τις πλαστικές επεμβάσεις

24Media Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Σχεδόν μία εικοσαετία μετρά η σχέση μεταξύ του Νίκου Μάνεση και της Φαίης Μαυραγάνη. Το ζευγάρι των δημοσιογράφων και παρουσιαστών, έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μια απόφαση που αντανακλά τη στάση ζωής τους όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Φαίη Μαυραγάνη.

Και μπορεί να περιφρουρεί την ιδιωτική της ζωή, αλλά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Τώρα. Ό,τι συμβαίνει», του Open, δεν αρνήθηκε να μιλήσει για όλα εκείνα που τη δένουν με τον σύζυγό της. Αυτό που σίγουρα κρατά ζωντανό τον έρωτά της για εκείνον είναι ο θαυμασμός. Και θα το καταλάβεις μόλις διαβάσεις τα λόγια που χρησιμοποίησε η Φαίη Μαυραγάνη για να μιλήσει για τον Νίκο Μάνεση, o οποίος τον τελευταίο καιρό απασχόλησε τη δημοσιότητα για την «κόντρα» του με την Ελεονώρα Μελέτη.

«Έτσι είναι η ζωή μας και το ότι κάνουμε αυτήν τη δουλειά δεν σημαίνει ότι αλλάζει κάτι. Ο Νίκος -ευτυχώς- έχει έναν χαρακτήρα που μου ταιριάζει απόλυτα. Παρότι κάνει μια δουλειά που είναι στην κορυφή αυτού που κάνει και για μένα είναι ο κορυφαίος, δεν ζει βάση αυτής της κορυφής που κάνει στη δουλειά. Ζει σεμνά, ταπεινά, μετρημένα στο σπίτι με την οικογένειά του», είπε αναφορικά με την κοινή τους ανάγκη για ιδιωτικότητα.

20 χρόνια έρωτας

«Αυτό το κομμάτι του Νίκου είναι αυτό που έχω ανάγκη. Έχω ανάγκη έναν άνθρωπο που δε βγαίνει να πουλήσει ότι είναι πρώτος και κυρίαρχος και είναι σωστός οικογενειάρχης μέσα στο σπίτι του με τα παιδιά του, χωρίς να το πουλάει όλο αυτό. Θεωρώ ότι είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Κάθε φορά που βλέπω ένα θέμα που το έχουμε κι εμείς στην εκπομπή θα πω “Κοίτα τι ωραία που το κάνει ο Νίκος”. Τον θαυμάζω», πρόσθεσε η Φαίη Μαυραγάνη. «Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002, οπότε τον Αύγουστο του 2021 θα είμαστε μαζί 19 χρόνια. Πάμε δηλαδή για 20ετία. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν», σημείωσε η παρουσιάστρια.

Η Φαίη Μαυραγάνη για τα παιδιά της και τον χρόνο που περνά και αφήνει τα σημάδια του

Μιλώντας για τα παιδιά της που μεγαλώνουν και σύντομα θα ξεκινήσουν τη ζωή τους μακριά από το σπίτι, η Φαίη Μαυραγάνη παραδέχτηκε ότι είναι ένα ζήτημα που «πονάει». Η κόρη μου είναι 16 χρόνων και πάει στη Β’ Λυκείου. Όνειρό της είναι να σπουδάσει στο εξωτερικό κι όταν κάναμε αυτήν τη συζήτηση έβλεπα εφιάλτες ότι πρέπει να μάθω καλά αγγλικά για να πηγαίνω αυτόνομα να τη βλέπω εκεί που είναι και να μπορώ να συνεννοούμαι απταίστως», σημείωσε η παρουσιάστρια.

Για το ενδεχόμενο να κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, η Φαίη Μαυραγάνη τόνισε ότι παρόλο που δεν της αρέσουν τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο πέρασμά του θα δίσταζε να προχωρήσει σε κάποια επέμβαση. «Δεν μου αρέσει να βλέπω ρυτίδες και τέτοια πράγματα. Φοβάμαι να κάνω επέμβαση και θα φοβόμουν να πάω σε ένα χειρουργείο. Δεν ξέρω αν μετά από 10 χρόνια είναι τόσο έντονο μέσα το αρνητικό για κάτι που δεν μου αρέσει και να πάω να το κάνω. Μπορεί και να το κάνω. Δεν το ξέρω».