CELEBRITY STYLE

Η Άννα Βίσση φόρεσε το πιο bohο ολόσωμο μαγιό. Είναι όλα τα λεφτά

NDP Photo Agency

Η τραγουδίστρια είναι γνωστή για το statement εντελώς «δικό της» στιλ. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει το boho μαγιό με την υπογραφή της Σήλιας Δραγούνη. Ενισχύοντας μάλιστα την ιδιαίτερη αισθητική του. Η Άννα Βίσση φόρεσε το ολόσωμο μαγιό και σου δείχνει πώς να το φορέσεις κι εσύ. Πιο bohemian δεν γίνεται.

Η δυναμική προσωπικότητα της Άννας Βίσση αποτυπώνεται απόλυτα και στην εξωτερική της εμφάνιση. Ροκ, έντονη και διαφορετική, το στιλ της δεν θα μπορούσε να υπακούει σε άλλους κανόνες, ούτε και στις beachwear εμφανίσεις της. Κι ενώ το καλοκαίρι έχει μπει πια για τα καλά και έχουμε δει όλες τις τάσεις να παρελαύνουν στο newsfeed μας, η Άννα Βίσση φοράει το μαγιό της και μας εμπνέει για μία ακόμα φορά. Είναι ολόσωμο, έχει prints και είναι ό, τι πιο boho θα δεις σε μαγιό. Το εντυπωσιακό one piece ανήκει στη νέα beachwear συλλογή της Σήλιας Δραγούνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy to have a piece of your new swimwear collection @celia_dragouni ⭐️⭐️⭐️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

«Είμαι χαρούμενη που έχω ένα κομμάτι από τη νέα σου συλλογή Σήλια Δραγούνη» έγραψε η Άννα Βίσση στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Και μας έδωσε έμπνευση για το επόμενο beachwear look μας. To μαγιό είναι σε μοβ απόχρωση, με αστέρια και ιδιαίτερα μοτίβα και διαθέτει εντυπωσιακή πλάτη και διαχρονικό design.

Η τραγουδίστρια ενίσχυσε την bohemian φιλοσοφία του Celia Dragouni ολόσωμου μαγιό, συνδυάζοντάς το με παρεό με ρίγες και με καπέλο. Δίπλα της φαίνονται και τα Birkenstock σανδάλια της. Ό,τι καλύτερο για μία stylish και άνετη μέρα δίπλα στο κύμα.

Η Άννα Βίσση φόρεσε το Purple Buffalo Star μαγιό κι εμείς σου το βρήκαμε

Ολόσωμο μαγιό - Celia Dragouni
CELIADRAGOUNI.COM

Ολόσωμο μαγιό - Celia Dragouni

The Purple Buffalo Star One-Piece Swimsuit
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ