CELEBRITY BEAUTY

Η Ruby Rose έκανε την πιο εκκεντρική αλλαγή στα μαλλιά που είδαμε στην καραντίνα

/Invision/AP Photo by Drew Gurian

Να ξεκινήσουμε με το δεδομένο πως κάποιες γυναίκες είναι σαφώς πιο τολμηρές από κάποιες άλλες, όσον αφορά στο κομμάτι των αλλαγών στην εμφάνισή τους.

Δεν φοβούνται την ανατροπή στο look τους, τους αρέσουν οι extreme αλλαγές, με πιο συχνές, αυτές στα μαλλιά τους. Πειραματίζονται με τις αποχρώσεις και το μήκος τους, χωρίς να έχουν δεύτερες ή τρίτες σκέψεις, με το αποτέλεσμα να είναι αρκετές φορές εκκεντρικό.

Σε αυτό το «ανατρεπτικό» mood ανήκει ξεκάθαρα και η ηθοποιός Ruby Rose. Η άλλοτε Stella Carlin από το “Orange Is The New Black”, αποφάσισε εν μέσω καραντίνας να κάνει κάποιες πραγματικά δραματικές αλλαγές στο hairlook της. Αρχικά, δοκίμασε να ξυρίσει τα ήδη κοντά μαλλιά της, αφήνοντας ένα μικρό τουφάκι στη μία πλευρά του κεφαλιού της.

Οι μέρες περνούσαν και η Ruby αποφάσισε να κάνει κάτι ακόμη πιο extreme στο κεφάλι της. Γιατί είναι Ruby Και γιατί μπορεί. Ξύρισε ξανά όλα τα μαλλιά της (και το τουφάκι, αυτή τη φορά) και έβαψε τα μαλλιά της σε δύο- όχι μόνο μία- αποχρώσεις. Στο αριστερό τμήμα μπλε και στο άλλο μισό- το δεξί- ροζ.

Προ καραντίνας

Η πρώτη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Ruby Rose

View this post on Instagram

Slipped.. fell on a shaver..

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Η δεύτερη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Πώς σου φαίνονται οι αλλαγές στα μαλλιά της; Πόσο τολμηρή είσαι με τα δικά σου μαλλιά; Αν ψάχνεις πάντως κάτι λιγότερο extreme, τσέκαρε αυτές τις αποχρώσεις για τα μαλλιά σου.