ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef 4: Η ατάκα της Γιώτας, η τηλεθέαση «φωτιά» κι ένα γιαπωνέζικο νανούρισμα από τον Κοντιζά

instagram.com/masterchefgr/

Η φάση του bootcamp ολοκληρώθηκε και οι παίκτες του MasterChef 4 που πέρασαν και την τελική δοκιμασία μπήκαν στο σπίτι. Το διαγωνιστικό μέρος ξεκινά. Η παίκτρια που έφτασε στο παρά πέντε ήταν η Γιώτα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Κάθε μία από τις τρεις ομάδες διαγωνίστηκε σε ένα πιάτο που παρουσίασε ο επικεφαλής της αντίστοιχα. Από αυτή τη δοκιμασία προέκυψαν τρεις υποψήφιοι που κλήθηκαν να μαγειρέψουν ξανά ώστε να προκύψει μία τελευταία αποχώρηση. Η Γιώτα ήταν αυτή που έβγαλε τη λευκή ποδιά της κι επέστρεψε στο σπίτι της.

Πριν επιστρέψει βέβαια, είχε καταφέρει να εκνευρίσει το Twitter και τους συμπαίκτες της στο MasterChef με την αλαζονική συμπεριφορά της. Μόλις η πρώτη δοκιμασία ολοκληρώθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε να δοκιμάσει τα πιάτα των παικτών του.

Δεν πρόλαβε να εκφέρει άποψη και η Γιώτα είπε: «Έχω ψήσει ένα τέλειο ψάρι, έχω φτιάξει ωραία μύδια, τέλεια, είναι η δουλειά μου, αλλά σε έχασα λίγο με τα κρεμμύδια γιατί δεν θέλω να κοπώ».

Tο Twitter στα κάγκελα

H τηλεθέαση στα ύψη

Λίγο η Γιώτα, λίγο το κλάμα των auditions, λίγο η παρουσία των κριτών δεν θέλει και πολύ. Το MasterChef ήταν άλλωστε μία επιτυχημένη συνταγή ήδη δοκιμασμένη από τις προηγούμενες σεζόν.

Το μεγαθήριο «Άγριες Μέλισσες» στάθηκε στο ύψος του αποδεικνύοντας πως είναι το πιο δυνατό πρόγραμμα, αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το MasterChef δεν το κοίταξε στα μάτια. Στο δυναμικό κοινό σάρωσε.

MASTERCHEF

Γενικό Σύνολο
28.9%

Δυναμικό Κοινό
39.2%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Γενικό Σύνολο
32.5%

Δυναμικό Κοινό
29.4%

Το γιαπωνέζικο νανούρισμα του Σωτήρη Κοντιζά

Η κριτική επιτροπή περνά καλά εντός κι εκτός γυρισμάτων με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιβεβαιώνει τον τίτλο του «σατανά» με κάθε πιθανή ευκαιρία.

Ανέβασε ένα story στο Instagram, από τα διαλείμματα των γυρισμάτων, στο οποίο ο Σωτήρης Κοντιζάς τραγουδά ένα γιαπωνέζικο νανούρισμα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκαρδίζεται.