LIFE

Ό,τι έχεις ονειρευτεί, θα στο χαρίσει φέτος το Secret Santa του Ladylike!

Στα ακουστικά μου παίζει το "All I want for Christmas is You" και η τότε καστανή Mariah Carey παίζει γεμάτη μπρίο και νάζι με τα στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τα χιόνια στην αυλή της. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, τρελαίνομαι στην ιδέα των γιορτών: τα δώρα, το γκλίτερ, τα λαμπάκια, τα γλυκά, τα τραγούδια και - δεν ξέρω αν το είπα και πριν - ΤΑ ΔΩΡΑ!

(Μισό λεπτό να σε βάλω κι εσένα στο ίδιο mood)

 

H Mariah μπορεί να προτιμά να φανεί ταπεινή κι εμείς να σιγοντάρουμε με lipsync την λιτή κι απέριττη επιθυμία της “Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ”, αλλά στην πραγματικότητα, ποτέ καμια μας δεν γύρισε την πλάτη σε ένα όμορφο, αστραφτερό, δελεαστικά αμπαλαρισμένο κουτί, με φιόγκο, κάρτα και πολλά υποσχόμενο περιεχόμενο.

Επειδή λοιπόν το Ladylike.gr γνωρίζει από πρώτο χέρι (hello, τόσες γυναίκες γράφουμε εδώ), την ανάγκη μας για εκπλήξεις και όμορφα πράγματα που θα κάνουν την καθημερινότητά μας λίγο καλύτερη, σου ετοιμάσαμε κάτι φοβερό.

Το Secret Santa είναι ένα ημερολόγιο εκπλήξεων που δημιούργησε το Ladylike για τον τελευταίο μήνα του 2016 (επιτέλους τελειώνει – και με τον καλύτερο τρόπο!), το οποίο ξεκινάει από τις 8 Δεκέμβρη και φτάνει μέχρι την τελευταία του μέρα. Αυτό σημαίνει πως σε περιμένουν 24 σούπερ δώρα, ένα για κάθε μέρα που θα επιλέγεις να ανοίγεις το αντίστοιχο κουτάκι της στο Secret Santa ημερολόγιο του Ladylike.gr!

Δε θα σου αποκαλύψω από τώρα τι ακριβώς έχουμε διαλέξει για σένα, αλλά πρόκειται για πράγματα που έχουμε όλες στο shopping list των εορτών. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι – πέρα από το να μας διαβάζεις – να παίρνεις μέρος σε όποιον διαγωνισμό σε ένδιαφέρει (γιατί όχι σε όλους;) και να περιμένεις να έρθει η Παρασκευή. Οι Παρασκευές λοιπόν μόλις απέκτησαν έναν ακομα λόγο για να είναι οι πιο αγαπημένες σου μέρες, αφού τότε θα γίνονται οι κληρώσεις των δώρων της εβδομάδας και θα ανακοινώνονται οι νικήτριες. Τα δώρα θα μπορείς να τα παραλάβεις από εμάς τις ίδιες (ευκαιρία να γνωριστούμε κιόλας), στα γραφεία μας (Συγγρού 166, Καλλιθέα), από τις 20 Δεκέμβρη, έως τις 10 Ιανουαρίου.

Ξέρω ότι ανυπομονείς όσο κι εμείς, αλλά δε χρειάζεται καν να μετρήσεις αντίστροφα, έμειναν σκάρτες δυο μερούλες για να ξεκινήσει το Secret Santa!