TRAVEL

Οι καλύτερες προσφορές για την Καθαρά Δευτέρα

Η Καθαρά Δευτέρα είναι μία καλή ευκαιρία για να αφήσεις την κουραστική καθημερινότητα και να κανονίσεις λίγες μέρες εκτός. Σου αφήνει πάντα το περιθώριο του τριημέρου και μαζί με τις Απόκριες μπορεί να γίνει αρκετά διασκεδαστική. Ουσιαστικά από Παρασκευή βράδυ μπορείς να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις την χαρά ενός ταξιδιού.

Πέρα από την διοργάνωση της αναχώρησης και της διαμονής προσπαθώ πάντα να εξερευνώ και να ανακαλύπτω τον προορισμό. Όχι μόνο σε επίπεδο attractions αλλά και εμπειριών! Οι εμπειρίες είναι άλλωστε πάντα αυτές που δημιουργούν τις ισχυρότερες αναμνήσεις και καλό είναι να καταφέρεις να τις συνδυάσεις με όλα όσα θα δεις.

Το εν λόγω τριήμερο άλλωστε είναι γεμάτο από διοργανώσεις που προσφέρουν εμπειρίες. Το καρναβάλι, ο χαρταετός, τα σαρακωστιανά και άλλα τοπικά έθιμα αποτελούν πολλές φορές “αξιοθέατα” για κάποιους προορισμούς. Συνδυάζουν την γνωριμία με τον προορισμό, τις εμπειρίες και την παράδοση.

Σε κάθε περίπτωση όλα τα τοπικά έθιμα των Αποκριών και της Σαρακωστής χαρίζουν γέλιο και ξέφρενη διασκέδαση. Ακόμα και αν ο προορισμός δεν προσφέρει κάτι παρόμοιο στους επισκέπτες του οι λύσεις είναι πολλές και πριν την αναχώρηση μπορείς να πας κατάλληλα προετοιμασμένη.

Δες λοιπόν μερικές αποδράσεις που μπορείς να κάνεις το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και δραστηριότητες που θα μπορούσες να πάρεις μαζί σου φεύγοντας.

Αναρρίχηση, Τοξοβολία, Mountain Bike & BBQ (τιμή για 6) €300

Ελεύθερη Ιππασία & ΒΒQ για 2! €150

Rafting στον Λάδωνα €45

Καθαρά Δευτέρα στην Oρεινή Καστοριά, στο Hotel 1450! Απολαύστε 3 ημέρες με 159 €

Καθαρά Δευτέρα στο Manthos Resort Hotel & Spa, στα Χάνια Πηλίου με 230 €

Καθαρα Δευτέρα στο Alas Resort & Spa 4* στην Μονεμβασιά  338

5* Valis Resort Hotel – Βόλος 219 €

Αρχοντικά Καραμαρλής Guesthouse – Μακρινίτσα Πηλίου 209 €