CELEBRITIES

Φαίη Σκορδά: Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της λίγο πριν τον γάμο τους

Instagram/fayskorda

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου, το Make-A-Wish Ελλάδος διοργάνωσε μια επετειακή εκδήλωση με τίτλο «30 Χρόνια Ευχαριστώ» στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου εκεί, βρέθηκε η πρέσβειρα του οργανισμού, Φαίη Σκορδά.

Το Make-A-Wish Ελλάδος με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων προσφοράς και ελπίδας, διοργάνωσε μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά ευχής και στις οικογένειές τους, αλλά και στους εθελοντές που έχουν σταθεί στο έργο του οργανισμού αυτά τα χρόνια. Η Φαίη Σκορδά ως πρέσβειρα του Make-A-Wish Ελλάδος βρέθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη με τον οποίο πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης πρόκειται να παντρευτούν το καλοκαίρι με την συγκεκριμένη είδηση να επιβεβαιώνεται και από την ίδια την παρουσιάστρια. «Τι να κάνω κι εγώ; Χαμογελάω. Δεν έχω κάτι να πω. Όταν θα έχω, θα το πω. Προφανώς για να γράφεται. Δεν είναι ότι αρνούμαι κάτι, το παίζω και δεν μιλάω.  Απλά δεν είναι η στιγμή να πω κάποια πράγματα, αλλά εντάξει» είχε αναφέρει η Φαίη Σκορδά στη Βίκυ Παγιατάκη όταν λίγα λεπτά πριν είχε αναφέρει ο Άρης Καβατζίκης τον τίτλο του περιοδικού, Hello που έγραφε: «Η Φαίη Σκορδά έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της».

NDP/Νίκος Δρούκας

NDP/Νίκος Δρούκας

NDP/Νίκος Δρούκας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

Η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει να προστατεύσει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ σχεδόν ποτέ, δεν έχει μιλήσει για τη σχέση που διατηρεί τα τελευταία 5 χρόνια με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη. Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 28 Απριλίου μέσα από την εκπομπή, Happy Day, η παρουσιάστρια ένιωθε έτοιμη να κάνει δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της.

«Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει με τη Φαίη και μου είχε πει γι’ αυτή τη σχέση, είχα καταλάβει εξ αρχής ότι ήταν ξεχωριστή για εκείνη. Ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησε. Η Φαίη σε αυτόν τον άνθρωπο, είδε έναν άνθρωπο που πραγματικά θέλει να μοιραστεί τη ζωή της. Εγώ αυτό κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Ήταν μια πολύ σοβαρή σχέση. Τον είχα δει και σε φωτογραφίες όταν μου είχε πρωτομιλήσει γι’ αυτόν πριν κανέναν χρόνο. Δεν έχουμε βγει όλοι μαζί. Μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο ψηλός είναι.

NDP/Νίκος Δρούκας

NDP/Νίκος Δρούκας

NDP/Νίκος Δρούκας

Είναι πολύ ερωτευμένη. Δε ξέρω ακριβώς τις λεπτομέρειες του τι και το πώς θα παντρευτούν. Η Φαίη είναι ένα πολύ ανοιχτό κορίτσι, αν ήθελε να πει κάτι, θα το έλεγε. Ένιωθε έτοιμη γι΄ αυτή την επίσημη εμφάνιση και της άρεσε που έγινε σε μια τόσο σημαντική στιγμή και για εκείνη και για το Make a Wish. Eίναι συνομήλικοι. Δεν έχει παιδιά, δεν έχει ξαναπαντρευτεί ο σύντροφός της. Παιδιά είναι πολύ ερωτευμένη, είναι στα καλύτερά της».

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τη Φαίη Σκορδά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ρωτήθηκε για την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη αλλά και για το εάν είναι ερωτευμένη με την ίδια να λέει: «Να ρωτήσεις την παρουσιάστριά σου που είναι κι αυτή ερωτευμένη. Στέλνω τα φιλιά μου σε όλη την ομάδα σας και μια μεγάλη αγκαλιά στην Τίνα μας. Όλα θα πάνε καλά».

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, Buongiorno

Μια μέρα μετά την επίσημη εμφάνιση της παρουσιάστριας με τον σύντροφό της, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της ότι: «Τι να πω τώρα, δεν ξέρω. Εχθές είχαμε τις πρώτες γνωριμίες. Επίσης, έγινε τόσος ντόρος με αυτή την εμφάνιση αλλά και πέρυσι μαζί ήμασταν, απλώς δεν μας έδωσε κανείς σημασία. Δεν το πίστευαν».