Ευγενία Σαμαρά: Φόρεσε το μαγιό της και αποχαιρέτησε τον Απρίλιο με summer vibes
- 27 ΑΠΡ 2026
Η Ευγενία Σαμαρά εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό που είχαμε το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου και έκανε ηλιοθεραπεία.
Περίπου ένας μήνας έχει μένει μέχρι να μπει το καλοκαίρι για τα καλά στην καθημερινότητά μας με την Ευγενία Σαμαρά να κάνει ήδη τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα. Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την παραλία δείχνοντας το κόκκινο μπικίνι που επέλεξε να φορέσει αλλά και την ηλιοθεραπεία που έκανε το Σάββατο 25 Απριλίου.
Η Ευγενία Σαμαρά πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό και απολάμβανε τον ήλιο και την ηρεμία της θάλασσας φέρνοντας το καλοκαίρι στα social media λίγο νωρίτερα.


Η Ευγενία Σαμαρά πέρασε το Πάσχα της στην Ισλανδία όπου έκανε ορειβασία στον παγετώνα, snorkeling στη Silfra ανάμεσα στις τεκτονικές πλάκες της Βόρειας Αμερικής και Ευρασίας και κολύμπησε σε ζεστά νερά. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι λατρεύει τα ταξίδια και πως σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται, θέλει να κάνει μικρές αποδράσεις.
«Να περπατάμε σε νέες περιπέτειες, να αφήνουμε πίσω το γνώριμο, το βολικό, το ασφαλές. Να δίνουμε χώρο στο άγνωστο για να μας συναντήσει» ήταν τα λόγια που είχε γράψει η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram δίνοντας κίνητρο στους διαδικτυακούς της φίλους να ταξιδεύουν και να μαθαίνουν να ζουν νέες περιπέτειες.
«Δεν νομίζω ότι αγαπάω κάτι περισσότερο από τα ταξίδια. Την ψυχή μου την κινεί περισσότερο ένα ταξίδι στο οποίο θα έχει εικόνες που καθόλου δεν είναι οικίες στο μάτι, που καθόλου δεν φανταζόμουν, που θα είναι πολιτισμοί πολύ διαφορετικοί. Θα ήθελα να κάνω ταξίδι μόνη μου λίγο μεγαλύτερο, δηλαδή όχι στην Ευρώπη. Νομίζω θα γίνει, είμαι κοντά σε αυτό» είχε αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή, Buongiorno.
Η Ευγενία Σαμαρά πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Έχω παιδιά και στη θεατρική παράσταση Εκείνος που έκλεψε τη μέρα και πλήρωσε τη νύχτα μαζί με τον Ορφέα Αυγουστίδη. Επίσης, παρουσιάζει και το τηλεπαιχνίδι, Στην Πίεση στην ΕΡΤ. Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και από τα ταξίδια που κάνει όταν βρίσκει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.