PUBLI

WONDERLASH, MARVELASH & TRICKYLASH: 3 Νέες Μάσκαρα από την Lavish Care

Πρόκειται για τρεις(3) νέες μάσκαρα, που χάρη στα περίτεχνα βουρτσάκια τους, χαρίζουν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα που καθηλώνει.

Η ολοκαίνουρια WONDERLASH μάσκαρα της Lavish Care είναι ο Νο.1 σύμμαχός κάθε γυναίκας για 3D βλεφαρίδες. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι αιχμαλωτίζει ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες και χαρίζει πλούσιο όγκο χωρίς να τις βαραίνει. Απλώνεται υπέροχα χωρίς να δημιουργεί κόμπους για να εφαρμόζετε όσες στρώσεις επιθυμείτε. Λιανική Τιμή Πώλησης:  5 ευρώ.

Η νέα MARVELASH μάσκαρα από την Lavish Care είναι αυτό που ζητά κάθε γυναίκα για να αποκτήσει το απόλυτο θεατρικό look. Με ένα πέρασμα, αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες διαχωρίζοντάς τες και προσφέρει εντυπωσιακό όγκο από την ρίζα έως την άκρη. Λιανική Τιμή Πώλησης:  5,90 ευρώ.

Η νέα TRICKYLASH είναι η τρίτη κατά σειρά μάσκαρα της Lavish Care, η οποία εστιάζει στην επιμήκυνση των βλεφαρίδων.  Το περίτεχνα σχεδιασμένο βουρτσάκι της επιτρέπει τον ακριβή και ομοιόμορφο διαχωρισμό των βλεφαρίδων, εμποδίζοντας τις βλεφαρίδες να κολλήσουν μεταξύ τους. Χαρίζει πλούσιες και εντυπωσιακά μακριές βλεφαρίδες, βοηθώντας κάθε γυναίκα να πετύχει ένα σαγηνευτικό βλέμμα. Λιανική Τιμή Πώλησης:  5 ευρώ.

Ήρθε η στιγμή να τονίσετε το βλέμμα σας με τα σωστά όπλα του μακιγιάζ!

Τις νέες μάσκαρα της Lavish Care μπορεί να τις βρει κανείς σε ινστιτούτα αισθητικής αλλά και στο eshop www.lavishcare.eu, από 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε είτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων Lavish Care, τη σελίδα στο Facebook Lavish Care είτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] και 2310 466 994.