PUBLI

Βάφτα μαύρα: μια κηδεία, δύο πτώματα και τρία εκατομμύρια ευρώ

Η πετυχημένη παράσταση πήρε παράταση μέχρι την Κυριακή 30 Απριλίου.

Υπόθεση:

Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του στήνεται μια μάχη συγγενών που σφάζονται για την περιουσία του.

Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα (ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ) με τον γιο της (ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ) και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του (ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ) μαζί με την κόρη της (ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ) και το γαμπρό της (ΕΥΘΥΜΗΣ ΖΗΣΑΚΗΣ) μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος (ΝΙΚΗ ΛΑΜΗ). Η ερωμένη εκβιάζει και τους πέντε γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης.

Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα τρια εκατομμύρια του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας.

Εδώ αρχίζει μια μαύρη φάρσα αλληλοεξόντωσης στην οποία εμπλέκονται ακόμα: μια ενοχλητική γειτόνισσα (ΜΑΙΡΗ ΣΤΑΥΡΑΚΕΛΛΗ), ένας υπάλληλος του γραφείου κηδειών (ΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ) και ένας αστυφύλακας (ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ).

Συντελεστές:

Κείμενο-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Ιούλιος Τζιάτας

Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Βοηθός σκηνοθέτη: Σπύρος Κυριάκος

Βοηθός ενδυματολόγου: Τζίνα Ηλιοπούλου

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος,  Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

Τετάρτη & Κυριακή: 20:00

Πέμπτη & Παρασκευή: 21:00

Σάββατο: 18:00 & 21:00 

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (με διάλειμμα)

Εισιτήρια από 10 ευρώ

Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων:

 

Παραγωγή: ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ Α.Ε.