PUBLI

Το ταξίδι της Αποστολής Ζωής της Uni-Pharma

Η Uni-Pharma, σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία και ομάδα εθελοντών ενδοκρινολόγων και εργαζομένων στο πλαίσιο της ολιστικής στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης και με γνώμονα τη Μέριμνα, την Αλληλεγγύη και τη Φροντίδα στηρίζει μέσω της διενέργειας «Αποστολή Ζωής» ουσιαστικά την Υγεία και την πρόληψη όπου υπάρχει άνθρωπος. 

Η Αποστολή Ζωής είναι μια περιοδεία αγάπης, αλληλεγγύης και εθελοντισμού. Περισσότεροι από 1.250 πολίτες εξετάστηκαν δωρεάν  με πλήρες check up θυρεοειδούς αδένα σε περισσότερες από 11 απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Η Uni-Pharma είναι διαχρονικά αρωγός σε θέματα κοινωνικής μέριμνας και ευαισθητοποίησης στηρίζοντας πάντοτε αντίστοιχες ενέργειες και πρωτοβουλίες. Με τη βοήθεια και την υποστήριξη της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, η Uni-Pharma επισκέφτηκε την Ορεστιάδα, τη Ροδόπη, τη Ξάνθη, την Κόνιτσα και την Άρτα, όπου παρευρέθηκε και η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασιλή η οποία συνεχάρη τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, ιδιοκτήτριες της φαρμακοβιομηχανίας Uni-Pharma, για την ανάληψη μιας τέτοιας πρωτοβουλίας μείζονος σημασίας για την Υγεία και τον Άνθρωπο.

Παράλληλα, επισκέψεις έγιναν και σε νησιά της Άγονης γραμμής του Αιγαίου (Κουφονήσι, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κάρπαθο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ανάφη και Κάσο).