PUBLI

Το νέο Nirvana με γεύση Vanilla and Muffin είναι εδώ!

Το Premium παγωτό Nirvana είναι εδώ και αυτό το καλοκαίρι, με ολοκαίνουρια γευστική πρόταση Nirvana Vanilla & Muffin. Συνδυάζοντας τη βελούδινη βανίλια, με λαχταριστά κομμάτια Muffin και ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας, όλα βουτηγμένα σε πλούσιο σιρόπι σοκολάτας, η νέα γεύση Nirvana σε κάνει να χαμογελάς γλυκά.

Μια και μόνο κουταλιά από το παγωτό Nirvana Vanilla & Muffin κρύβει μέσα της την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης, μέσα σε μια απαιτητική καθημερινότητα, που τρέχει με γρήγορους ρυθμούς. Χαλάρωσε… Βρες ξανά το χαμόγελό σου, βρες ξανά τον εαυτό σου και συνέχισε τη μέρα σου!

Το Nirvana απαντώντας στην ανάγκη των καταναλωτών για απολαυστικό παγωτό, δημιουργεί την απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού, ταιριάζοντας μοναδικά, την πλούσια γεύση παγωτού βανίλιας και τις διαφορετικές υφές, μέσα στο ίδιο παγωτό.

Βρες ξανά τον εαυτό σου επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο μεγέθη Nirvana Vanilla & Muffin: Σε ατομικό κύπελλο των 175ml για προσωπικές στιγμές χαλάρωσης αλλά και σε οικογενειακή συσκευασία των 470ml για να τη μοιράζεσαι με τον αγαπημένο σου.

Ανακάλυψε όλες τις γεύσεις Nirvana στα πράσινα ψυγεία.