PUBLI

Το νέο Activia γιαουρτοποτό είναι μια απόλαυση, έτοιμη να την πιεις!

Προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πολλαπλών τους ρόλων και αναζητούν μικρές γευστικές και υγιεινές απολαύσεις. Θέλουν έναν υγιή τρόπο ζωής που θα τους δίνει ισορροπία, χωρίς να πρέπει να συμβιβαστούν στις γευστικές απολαύσεις που θέλουν να χαρίσουν στον εαυτό τους.

Το Activia της Danone, πάντα κοντά στις γυναίκες και στον σύγχρονο τρόπο ζωής τους, τώρα τους προσφέρει το νέο, δροσερό και γευστικό Activia γιαουρτοποτό: ένα ρόφημα για τις γυναίκες που αναζητούν ένα υγιεινό & απολαυστικό διάλειμμα μέσα στην ημέρα τους.

Το νέο Activia γιαουρτοποτό δίνει στις σύγχρονες γυναίκες, γευστικές και παράλληλα υγιεινές επιλογές snack μέσα στην ημέρα. Επιλογές που θα τους δώσουν ενέργεια, κάνοντας τις να νιώσουν πλήρεις και ισορροπημένες. Η σύνθεσή του παρέχει στον οργανισμό όλα τα πλεονεκτήματα του Activia με τη μοναδική καλλιέργεια Bifidus Actiregularis.

Το νέο Activia γιαουρτοποτό σε μια πολύ πρακτική και μοντέρνα συσκευασία, που κάθε γυναίκα μπορεί να έχει πάντα μαζί της και να καταναλώνει όπου και όποτε θέλει, έρχεται με μια γρήγορη και εύκολη κίνηση να «καλοπιάσει» τις σύγχρονες γυναίκες και να τους χαρίσει ένα μικρό διάλλειμα απόλαυσης μέσα κι έξω από το σπίτι, στο δρόμο, στην εργασία, στο πάρκο!

Διατίθεται σε 3 μοναδικές γεύσεις: Θρεπτικά Δημητριακά, Μύρτιλλο και Εξωτικό Ροδάκινο & Mango. Τρείς ξεχωριστές γεύσεις. Πολλές μοναδικές γυναίκες.