PUBLI

Την Παρασκευή 19 Μαΐου πραγματοποιείται το ATCOM Next’17 

Το ATCOM Next, το ετήσιο TechFest της ATCOM που στοχεύει στην ανάδειξη και στρατηγική αξιοποίηση των καινοτομιών που θα πρωταγωνιστήσουν στο digital business τον επόμενο χρόνο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου στον πολυμορφικό χώρο Προορισμός ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, με την χορηγία της Microsoft Hellas.

Στο φετινό ATCOM Next, με τίτλο “Beyond Digital”, η ATCOM επιλέγει να κάνει “disrupt” τον κλάδο του retail, μετά τους κλάδους του fashion και food & beverage στους οποίους εστίασε στις πρώτες δύο διοργανώσεις. Καταξιωμένοι business leaders και decision makers, τόσο από τον διεθνή χώρο όσο και από την ελληνική αγορά, θα εξετάσουν τις τελευταίες τάσεις, αναδυόμενες βέλτιστες πρακτικές και τεχνολογικές καινοτομίες.  

Παράλληλα, τα πρωτοποριακά διαδραστικά installations που αναπτύσσει το Innovation Lab της ATCOM μετατρέπουν την τεχνολογία του αύριο σε χειροπιαστή εφαρμογή του σήμερα, εστιάζοντας φέτος στη

βιομηχανία του Retail και παρουσιάζοντας πρωτοποριακές λύσεις βελτίωσης του customer experience και  δημιουργίας βιωματικών εμπειριών με θεαματικά αλλά και απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα. 

Ο Κων/νος Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ATCOM, δήλωσε: “Το φετινό ATCOM Next διακρίνει ο αναβαθμισμένος χαρακτήρας του, από την επιλογή του ιστορικού λιθογραφείου ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ως χώρο διεξαγωγής, έως τα διαδραστικά installations που φέρνουν την επανάσταση στο Retail. Για ακόμη μία φορά, αποδεικνύουμε πως δε μένουμε στα λόγια, αλλά προχωρούμε σε απτές και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις για τους πελάτες μας, επιβεβαιώνοντας πως η στρατηγική υιοθέτηση της τεχνολογίας είναι το απαραίτητο βήμα για την ψηφιακή μεταμόρφωση κάθε σύγχρονης επιχείρησης.” 

Μπορείτε να αποκτήσετε την πρόσκλησή σας, αλλά και να δείτε άλλες χρήσιμες πληροφορίες, στο: http://next.atcom.gr/